Paco Rabanne-cat VarumÀrken

Eau de toilette 1 Million Collector Christmas 2017 Paco Rabanne

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Paco Rabanne. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette 1 Million Collector Christmas 2017 Paco Rabanne. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette 1 Million Collector Christmas 2017 Paco Rabanne

 

 

 

Guld anvÀnds ocksÄ för att sublimera mÀn och kvinnor nÀr det tar form av överdÄdiga smycken. Idag handlar det mer om en osynlig prydnad: en parfym. 1 Million Àr namnet pÄ en ikonisk doft av Paco Rabanne. Idag tolkas denna juice om julhelgen. Fokusera pÄ 1 miljon samlarjul 2017.

Den nya designen av 1 miljon Collector Christmas 2017

1 Million Collector Christmas 2017 kommer i en unik lÄda. Med honom Àr det lite som om Paco Rabanne avslöjade det visuella av hans flaska under konstruktion. I sjÀlva verket Àr dess transparenta bas halvtÀckt med sin ikoniska guldlack. Det Àr lite som att hela flaskan inte Àr helt klar, som om han ger oss en bit av sitt hjÀrta. Under tiden ser hans lÄda ocksÄ guldet droppa pÄ hans vÀggar. Dess svarta interiör lyfter perfekt fram denna överdÄdiga parfym.

1 Million Collector Christmas 2017 ÄterfÄr lukten av sin Àldre bror

PÄ luktsidan, Ä andra sidan, ville Paco Rabanne inte modifiera sin parfym. DÀrför har 1 Million Collector Christmas 2017 exakt samma doft som 1 Million. Det Àr en orientalisk och fruktig juice som börjar med en ny anteckning av grapefrukt, mynta och sanguin mandarin. Hans hjÀrta vinner under tiden elegans och intensitet. InnehÄller ros absolut, neroli och kanel. Slutligen slutar allt med en extrem sensualitet som tillhandahÄlls av lÀder, patchouli, vitt trÀ och bÀrnsten.

Leave a Reply