Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

Eau de toilette K av Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette K av Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette K av Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana

 

 

 

Det rÄder ingen tvekan om att den fantastiska K, som snart kommer att slÀppas 2019, ocksÄ kommer att förföra dig och erbjuda bÄde dynamiken i fÀrska toner och sensualiteten i exotiska skogar. Driven in i ett fantastiskt toskanskt universum och en flaska som passar för en kung, har K allt för att behaga den manliga rasen!

K den nya maskuliniteten hos en italiensk kung!

Dolce & Gabbana har alltid fÄtt Italien att sjunga bÄde i sina haute couture-skapelser och i sina parfymer, sÄ vi kan inte lÀngre rÀkna med den vackra LjusblÄ, Sicilien eller till och med The One For Men som fick oss att upptÀcka i dofterna en bit av den vackra » kÀnga». , Var den sicilianska Domenico Dolce och den venetianska Stefano Gabbana kommer ifrÄn. DÀrför Àr det omöjligt att förestÀlla sig en ny herrparfym frÄn Dolce & Gabbana utan att hÀnvisa till Italien och K kommer inte att undgÄ denna mycket fina regel genom att fokusera pÄ den vackra regionen Florens, Lucca och Pisa, Toscana förstÄs! !

Genom att ta oss med sin nya ambassadör Mariano di Vaio, kung över sociala nÀtverk, genom gatorna i det vackra Toscana, kommer K att fÄ oss att drömma om denna eleganta och rÄa manlighet, vÀldigt knuten till vÀrdena av Àkthet och mycket modern i dess flaska. eller i dess luktelement.

Den stora styrkan med Dolce & Gabbana-parfymer Àr alltid att erbjuda det bÀsta av Italien i dess rikedom av kontraster mellan forntida stenar och absoluta moderniteter.

Toskansk friskhet och exotisk sensualitet för K av Dolce & Gabbana

Omedelbart framkallar den italienska landsbygden och medelhavssolen, den varma omfamningen av K av Dolce & Gabbana pÄminner om den frÀscha, trÀiga doften av de toskanska kullarna. »Dolce & Gabbana för K.

SÄ K kommer att börja i denna dynamiska och moderna fÀrskhet som Àr typisk för Florens kullar och andas ut sicilianska citronskal, apelsinskal och mer fruktiga toner av blodorange. I bakgrunden kommer K att visa oss dess styrka rikedom mellan enbÀrens kryddiga och explosiva glans och de röda paprikornas absoluta kryddighet. Slutligen kommer denna nya kung av maskulin modernitet att ta oss Ànnu lÀngre Àn Italien genom att fÄ oss att fördjupa oss i dess exotiska djup av patchouli och sedan ÄtervÀnder vi till spÄren i Toscana för att njuta av skogsskönheten mellan noterna. Av cedertrÀ och de nervösa och mystiska explosionerna i vetivernoten.

K av Dolce & Gabbana lovar oss dÀrför en resa till Toscana av det mest varierade bÄde för sin reklamkampanj och för sina fantastiska aromer som ibland lyfter fram den kryddiga trÀaktiga vÀrmen och ibland den citrus-trÀiga förkylningen.

Leave a Reply