Thierry Mugler-cat VarumÀrken

Eau de toilette Köln Come Together Thierry Mugler

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Thierry Mugler. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette Köln Come Together Thierry Mugler. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette Köln Come Together Thierry Mugler

 

 

 

Men vissa produkter lyckas överleva tidens test utan att ha en enda rynka. SÄ Àr fallet med Eaux de Cologne. Dessutom tvekar inte mÄnga parfymerare att hÀmta inspiration frÄn dem för att uppdatera dem. Detta Àr fallet med Thierry Mugler som presenterar sin nya Mugler Cologne Come Together, en frÀsch doft som Àr synonymt med delning.

Thierry Mugler, Àlskare av eau de cologne

Om Thierry Mugler har valt att arbeta kring temat Eaux de Cologne Àr det helt enkelt för att det Àr en produkt som fascinerar honom. Tidigare var Eaux de Cologne den enda skönhetsprodukten för mÀn. Dessutom var detta fallet fram till mitten av förra seklet. Det var bara lÄngt efter att det manliga könet upptÀckte parfymeriet i sig. Thierry Mugler var passionerad för denna forntida doft och bestÀmde sig för att göra den till sin första juice 2001. Idag Àr Mugler Cologne Come Together en mer modern omtolkning. Denna doft navigerar mellan hygien och njutning och bidrar till bÄde kroppens och sinnets vÀlbefinnande. Mugler Cologne Come Together tar oss tillbaka till början pÄ vÄrt moderna parfymeri. Belastad med paradoxer Àr detta ett förslag som kom frÄn igÄr men projiceras in i framtiden. Mugler Cologne Come Together verkar ha sitt ursprung i en mystisk grimoire. Det förkastar idén om kön i parfym och riktar sig till bÄde mÀn och kvinnor. Resultatet Àr en vÀldigt elegant, universell och vegetabilisk juice.

Det friska gröna andetaget frÄn Mugler Cologne Come Together

Hittills har mycket fÄ element som ingÄr i kompositionen Mugler Cologne Come Together avslöjats. Vi vet bara att det Àr en ovÀntad blandning av petitgrain och vita muskler. Mugler Cologne Come Together Àr bÄde vegetabiliskt och intensivt. Petitgrain, en eterisk olja som erhÄllits genom destillation av grenarna och löven pÄ det sura apelsintrÀdet, visar hÀr sin glittrande och aromatiska friskhet. Bitter och blommig pÄ samma gÄng Àr den berikad med vita muskler. FrÄn och med dÄ vinner det renhet. Mugler Cologne Come Together lÀmnar en kÀnsla av renlighet. Om petitgrain har varit en oskiljaktig ingrediens i Eaux de Cologne sedan starten, ger vita muskler, av sin renhet, dem instinktivt konnotationen av en hygienprodukt. Denna musky doft presenteras för oss i en nykter flaska, mellan tradition och innovation. Dess genomskinliga silhuett avslöjar en grön fÀrg som oundvikligen ekar sin vegetabiliska, livliga och uppfriskande andedrÀkt.

Leave a Reply