Thierry Mugler-cat Varumärken

Eau de toilette Köln Mugler Thierry Mugler

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Thierry Mugler. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de toilette Köln Mugler Thierry Mugler. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena РEau de toilette Köln Mugler Thierry Mugler

 

 

 

Sådan är den vågiga satsningen på Mugler Köln som släpptes 2001, några år efter Angel och före hans formidabla efterträdare Alien. Om den vackra Köln Mugler idag är mindre känd än sina parfymerade motsvarigheter, är den inte mindre älskvärd och original … En blandning av gårdagens traditioner och dagens luktande skönheter, Köln Mugler imponerar på sig själv.

Mugler K√∂ln eller unisex parfym ¬ęout of time¬Ľ av Thierry Mugler

Angel markerade parfymeriets historia genom att erbjuda gourmet dofter för första gången 1992. Med obestridd framgång fram till i dag skapade Angel evenemanget och renoveringen av ett parfymeri som fortfarande var på jakt efter sig själv. Efter en sådan uppståndelse i 90-talets flaskvärld var det mycket svårt för Mugler att upprepa en sådan bedrift. Logiskt bestämde Mugler att ta motsatsen till sin magnifika orientaliska gourmetängel för att erbjuda en Köln som inte drabbades av jämförelsen.

Thierry Mugler √§r ett fan av breakups, Mugler K√∂ln √§r just en med sin v√∂rdnadsfulla eftertr√§dare Angel. √Ąnd√• f√∂ddes b√•da fr√•n parfymstylistens barndomsminnen: Angel fr√•n hennes s√∂ta barndomsn√∂jen och K√∂ln fr√•n hennes tv√•liga doftminnen. I sj√§lva verket vill Mugler K√∂ln vara den parfym som √•terf√∂renas med de stora kolonierna p√• 1300-talet och samtidigt erbjuda dig en aldrig tidigare sk√•dad och mycket innovativ v√§rme.

Mugler Köln älskar kontraster och bevisar det med både anakronistiska blandningar och blandningar av genrer. Damparfym eller herrparfym, Mugler Köln väljer inte, det komponerar! Dessutom lyfter dess extremt futuristiska visuella fram ett nakent siamesiskt par mot den absoluta vita renheten. En bild som perfekt representerar luktkontrasterna i denna vackra Köln.

‚ÄĚEtt energigivande och s√∂tvatten av naturen, men sensuellt och segj√§rt att avundas. En dubbel och unik skapelse, f√∂r att f√∂rf√∂ra kvinnor och behaga m√§n. ¬ĽMugler f√∂r Mugler K√∂ln.

Den mystiska och berömda S-molekylen från Mugler Köln

Mugler Cologne-flaskan påminner oss naturligtvis om de traditionella flaskorna som använts tidigare för Eau de Cologne. Emellertid pryds glaset med en dynamisk, vegetabilisk grön samtidigt som det avslöjar varumärket mycket futuristiska. Observera att Mugler Cologne, i samma avantgardistiska anda, är en av de första parfymerna som erbjuder en så kallad dubbelhastighetsstänkspridare.

Naturligtvis öppnar den vackra Mugler Köln, komponerad av Alberto Morillas, med sura och dynamiska toner av petitkorn, bergamott och citron prydda med en bländande neroli med klarhet. Den orange blomman blommar i hjärtat tillsammans med den berömda S-molekylen, den här molekylen som har lämnat oss i händerna på flera tolkningar. Denna sensuella överenskommelse består huvudsakligen av animaliska toner av ambergris och musks för att skapa en kontrast mellan dess värme och citrusens färskhet. Slutligen erbjuder djupet av vita muskler en hud-till-hud-uppvaknande med värdefulla sensuella toner.

‚ÄĚMugler K√∂ln signerar utrymmet. Friskheten i dess avtryck tvingar. Deras galna kemi ocks√•. K√§nda men skr√§mmande anteckningar, intensiva men subtila, uppfriskande men k√∂ttsliga. ¬ĽMugler f√∂r Colonia Mugler.

Leave a Reply