Jean-Paul Gaultier-cat VarumÀrken

Eau de toilette Le MĂąle Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jean-Paul Gaultier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette Le Mùle Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette Le MĂąle Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier

 

 

 

Trots sin Ă„lder Ă€r Le MĂąle fortfarande bland de bĂ€stsĂ€ljande parfymerna pĂ„ planeten. Men för att fortsĂ€tta myten tvekar inte Jean-Paul Gaultier att uppfinna den Ă„r efter Ă„r för att erbjuda mĂ€n begrĂ€nsade upplagor av hans kultens vĂ€sen. År 2020 vĂ€ljer designern att rikta sig till resenĂ€rer. Jean-Paul Gaultier presenterar Le MĂąle Eau de Toilette Airlines, en specialutgĂ„va, begrĂ€nsad till resehandel, inklusive försĂ€ljning pĂ„ flygplatser.

Le Mùle Eau de Toilette Airlines, en doft som sÀljs exklusivt pÄ flygplatsen

Om du Àr en ivrig Jean-Paul Gaultier-fan och samlar olika utgÄvor av Le Mùle, borde du veta att för att fÄ Le Mùle Eau de Toilette Airlines, mÄste du absolut resa! Faktum Àr att denna doft exklusivt finns i taxfree-butiker pÄ flygplatser. Male Eau de Toilette Airlines Àr avsett för resenÀrer och alla mÀn som förflyttas av sina ambitioner att upptÀcka avlÀgsna lÀnder. SÄ lÄt Àventyraren i dig tala! Spela globetrotters! Och gÄ pÄ det första planet för att upptÀcka Jean-Paul Gaultiers Male Eau de Toilette Airlines!

Jean-Paul Gaultier blÄ-vit-röd lÄda

Male Eau de Toilette Airlines kommer inte i den traditionella Jean-Paul Gaultier-burken. Vid detta tillfÀlle har couturier valt att ge oss sin essens i en mer standard rektangulÀr lÄda. HÀr Àr de valda fÀrgerna de i den franska flaggan: blÄ, vit och röd. För att fullt ut registrera sig i flygvÀrlden Àr denna lÄda dekorerad med en sexig flygvÀrdinna och en flygvÀrdinna, bÄda kring den nya Jean-Paul Gaultier-flaskan. Male Eau de Toilette Airlines finns i designarens vanliga glasbyst. Naturligtvis Àr den randiga tröjan alltid dÀr. HÀr förmörkas hon elektriskt blÄtt och mörkare Àn tidigare, samtidigt som hon bÀr ett mÀrke dekorerat med ett flygplan pÄ bysten. Omedelbar ombordstigning!

Den rika och överdÄdiga doften av Male Eau de Toilette Airlines

Male Eau de Toilette Airlines Àr en doft som inte saknar temperament och tackar sin existens till Francis Kurkdjian. Rikt pÄ mÄnga ingredienser börjar Le Mùle Eau de Toilette Airlines med ett nytt sortiment av kardemumma, bergamott och mynta. Muggvort och lavendel ger för sin del en mer aromatisk och medelhavsluft till denna komposition. DÀrefter tÀnds Le Mùle Eau de Toilette Airlines med apelsinblomma, samtidigt som det berikar ditt hjÀrta med kryddor, sÀrskilt kanel. SÄ smÄningom tar Male Eau de Toilette Airlines maskulinitet över, i en trÀig bas av sandeltrÀ, cedertrÀ och tonkaböna. Amber och vanilj spelar emellertid pÄ sensualitetsregistret och lÄter ett sÀrskilt sött andetag flyta bakom sig.

Leave a Reply