Jean-Paul Gaultier-cat VarumÀrken

Eau de toilette Le MĂąle Aviator Jean-Paul Gaultier

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jean-Paul Gaultier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette Le Mùle Aviator Jean-Paul Gaultier. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette Le MĂąle Aviator Jean-Paul Gaultier

 

 

 

Det Àr dock framför allt i den randiga tröjan som han siktade pÄ för att göra det till hans kÀnnetecken. Det hÀr typiska Jean-Paul Gaultier-modestycket visas Àven i hans mest ikoniska parfym sedan 1995: Le Male. Idag uppfinner denna vÀrldsberömda doft sig sjÀlv och föder den nya Male Aviator, en doft med en sÀrskilt militÀr anda.

Den nya viriliteten hos den manliga flygaren

Den manliga flygaren Ă€r för alla mĂ€n som inte Ă€r rĂ€dda för att visa sin del av manlighet i allas ögon. Om du Ă€r en Ă€ventyrare i hjĂ€rtat och alltid letar efter nya utmaningar att möta, Ă€r den hĂ€r nya doften nĂ„got för dig! Glöm den maskulina flirten frĂ„n förr frisörerna, hedrad av Jean-Paul Gaultiers tidigare man. Den hĂ€r gĂ„ngen Ă€ndras skaparens parfym till ett mycket mer maskulint och autentiskt register. Le Male Aviator kombinerar tradition och modernitet och Ă€r lĂ€tt att identifiera. Energiserande och uppfriskande vĂ€rmer hon upp lite efter lite tills hennes karisma exploderar i allas ögon! Den manliga flygaren Ă€r designad för mĂ€n som ”siktar mot stjĂ€rnorna med en fri ande. BĂ€rs av ambitionernas vingar, mod i kommandot ”.

Den manliga flygaren, en vedartad essens i en militÀrflaska

Den uppenbara maskuliniteten hos den manliga flygaren hoppar ut vid synen av hans flaska. SĂ„ledes presenteras denna parfym alltid i en flaska formad som en manlig byst. Men den ikoniska blĂ„ fĂ€rgen pĂ„ Jean-Paul Gaultier’s Male har försvunnit, till förmĂ„n för en mycket mer militĂ€r khaki nyans. Musklerna som sticker ut frĂ„n denna glaskropp förstĂ€rker bara hans manlighet. Som vanligt kommer The Male Aviator i ett burkformat fodral. HĂ€r igen Ă€r khaki allestĂ€des nĂ€rvarande. PĂ„ framsidan visas Jean-Paul Gaultiers Male Aviator-namn i en guldstjĂ€rna, en ikonisk symbol som anvĂ€nds av militĂ€ra flygplan. I retrostil visas ocksĂ„ en pin-up pĂ„ denna mycket attraktiva lĂ„da!
Le Male Aviator Àr mycket energigivande och börjar med en kraftfull mintdoft. SÄledes tillhandahÄller The Male Aviator oÀndlig energi till anvÀndaren dagligen. DÄ utvecklas din andedrÀkt till ett mer raffinerat hjÀrta, baserat pÄ violetta löv. Mycket elegant, Le Male Aviator bekrÀftar omedelbart din maskulinitet pÄ en trÀig bas. Den manliga flygaren visar anmÀrkningsvÀrd seghet och utvecklas genom timmarna. Efterhand blir han mer köttslig, tills han briljant bekrÀftar sin förförelse. Mellan uniformen, modet och karismen motstÄr inte kvinnorna honom!

Leave a Reply