Prada-cat VarumÀrken

Eau de toilette Les Infusions de Prada Vetiver Prada

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de toilette Les Infusions de Prada Vetiver Prada. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de toilette Les Infusions de Prada Vetiver Prada

 

 

 

Infusionerna, i Ă€kta parfymerade verk, Ă€r nu kĂ€nda och riktar sig till bĂ„de en kvinnlig och en manlig publik. Dessutom var dessa herrar privilegierade att fĂ„ sin dedikerade infusion, Men’s Infusion. Men nĂ€r Prada erbjöd dessa kvinnor Infusion de TubĂ©reuse 2010, erbjöd Prada ett nytt herrverk, Infusion de Vetiver.

Infusion av vetiver eller den ömma gröna av en maskulin-feminin trÀig smak

Varje flaska Prada-infusioner erbjuds i en begrÀnsad upplaga som verkar som en skatt eftersom berömmelsen för dessa dyrbara flaskor Àr enorm. För de olyckliga var det inte förrÀn 2015 och omutgivningen av de berömda Iris, Orange Blossom eller Vetiver Infusions att Àntligen kunna andas ut dem.

SÄledes erbjöds Infusion de Vétiver i tvÄ epoker till Prada-parfymkunder: 2010 pÄ begrÀnsad basis och sedan 2015 med en vacker ÄterutgÄva. Det minsta som kan sÀgas Àr att Vetiver Infusion, som sina föregÄngare, leker med sina skönheter mot det nuvarande parfymeriet.

Kommunikationskampanjer Ă€r relativt lĂ„gmĂ€lda och spelar inte med mus eller flashiga bilder. För bĂ„de Infusion de VĂ©tiver och Infusion d’Iris Ă€r det faktiskt kunder och parfymĂ€lskare som talar bĂ€st om det. Mot (affĂ€rs) otur, gott hjĂ€rta: I en bransch besatt av nyhet citeras Prada-infusioner regelbundet som modeller. »1 berĂ€ttar Le Figaro Madame.

Infusionen av vetiver, denna vackra, mjuka och frĂ€scha trĂ€iga anteckning, Ă€r dĂ€rför diskret och samtidigt mycket förförisk. Den begĂ„vade nĂ€san i Prada-huset, Daniela Andrier, vill inte skapa en parfym som sĂ€ljer, utan en parfym som vill vara! Och med tanke pĂ„ sitt goda rykte «ville» Vetivers Infusion mycket 


En fÀrsk vetiver vÀrmd av dynamiska kryddor för vetiver-infusion

Liksom sina uppskattade föregÄngare erbjuds Infusion de Vétiver i en överdÄdig fyrkantig glasflaska, underskattad och inte utan en retro charm i takt med tiden. Kepsens mjuka gröna ekar vetiverns «smak / arom». NÀr det gÀller den nu berömda metallplattan ger den ocksÄ en mycket estetisk vintage originalitet.

Den vackra sommaren Vétiver Infusion kunde inte öppnas utan dess skapares fetischöverenskommelse kring citrusfrÀschheten hos bergamott och tunisisk neroli-blomma. För detta ganska manliga arbete har Daniela Andrier dock valt att inkludera styrkan hos svartpeppar och dragonnoter högst upp. I hjÀrtat ger den turkiska rosen sin blommiga delikatess som gifter sig vackert med den exotiska friskheten av ingefÀra. Slutligen erbjuder den haitiska vetiver sina trÀiga djup med en galen ömhet och pulverformig ljusstyrka.

«Ett spÄr av vetiver som Äterupplivar minnen av en öm grön, resultatet av en ovÀntad kombination: ingefÀrens fÀrskhet och de kryddiga tonerna stimulerar det ömma med vetiver» Prada för Infusion de Vétiver.

Leave a Reply