Réminiscence VarumÀrken

Eau de Toilette Patchouli Homme Reminiscence

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Réminiscence. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de Toilette Patchouli Homme Reminiscence. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Toilette Patchouli Homme Reminiscence

 

 

 

Symbol för uppror, för nya utopier, det Àr en parfym som vÀcker för mÄnga av oss en förlorad ungdom och en viss nostalgi. Om denna juice först gjordes för kvinnor, tog det inte lÄng tid att se födelsen av dess manliga ekvivalent. Fokusera pÄ Reminiscences ikoniska Patchouli Homme.

Vad Àr patchouli?

Först och frĂ€mst, för att bĂ€ttre förstĂ„ denna parfym, Ă€r det fortfarande nödvĂ€ndigt att tĂ€mja dess rĂ„material – patchouli. I sjĂ€lva verket Ă€r denna juice gjord helt och hĂ„llet kring sina smaker. Denna speciella ingrediens har en jordnĂ€r, kraftfull och levande doft. Det Ă€r en tropisk vĂ€xt som huvudsakligen odlas i Indonesien. Faktum Ă€r att nĂ€r den fortfarande Ă€r pĂ„ marken avger den ingen lukt. För att göra den doftande mĂ„ste bladen först torkas och behandlas. Dess karakteristiska arom erhĂ„lls först efter destillation. Vissa tror att patchouli luktar liknande en vinkork eller ett övermoget Ă€pple. Patchouli hade sin glansdag pĂ„ 1970-talet. ÄndĂ„ Ă€r det en ingrediens med ett riktigt efterföljare. Faktum Ă€r att mĂ€n och kvinnor tenderar att ha en ganska stark Ă„sikt om patchouli. Antingen Ă€lskar vi det eller vi hatar det! Dock har patchouli aldrig riktigt varit 
 Dessutom visste du att Thierry Muglers ikoniska Ă€ngel fortfarande innehĂ„ller 30%? SĂ„, lĂ„t oss titta nĂ€rmare pĂ„ hur Reminiscence lyckades sublimera denna mycket speciella doft 


Maskuliniteten i patchouli-parfym som omprövas av Reminiscence

Patchouli Homme Àr en kultdoft. Detta avslöjar doften av patchouli pÄ ett ganska subtilt sÀtt. Vi Àr faktiskt ganska lÄngt ifrÄn hippie patchouli som leggings och paj server krage anknyter med ett enkelt andetag! Patchouli Homme Àr en doft med en viss kÀnslighet. Den hÀr Àr ganska kontrasterad och smÄ och smÄ blir den djupare. Snarare framkallar det avlÀgsna lÀnder och resor. NÀr allt kommer omkring Àr det inte ovanligt att Reminiscence-huset tar oss igenom deras skapelser till andra sidan vÀrlden. Patchouli Homme Àr en doft med en stark och karismatisk karaktÀr. Det Àr modernt och Àr idealiskt för mÀn med en viss naturlighet. För att fÄ friskhet kombineras den med kalk frÄn Mexiko och mandarin frÄn Italien. Geranium Ä andra sidan ger ett mer kryddigt och elegant utseende för helheten. Slutligen förbÀttrar de vedartade smakerna hans virilitet. Patchouli Homme Àr sÀrskilt utsmyckat med cedertrÀ, tonkaböna, bensin och labdanum. Den vita muskusen Ä sin sida avslutar med att sublimera helheten med ett mjukt och till och med nÄgot sött spÄr.

Leave a Reply