Issey Miyaké-cat Varumärken

Eau d’Issey Eau de Parfum för män eller Issey Miyaké rökelse

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Issey Miyaké. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau d’Issey Eau de Parfum för män eller Issey Miyaké rökelse. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau d’Issey Eau de Parfum för män eller Issey Miyaké rökelse

 

 

 

L’Eau d’Issey pour Homme verkar innehålla hela det rika arvet från Issey Miyakes hus. Helt universellt, det har sitt ursprung i mötet mellan öst och väst. Det är också inspirerat av en av de viktigaste ingredienserna för människor: vatten. Slutligen odlar den samma värden av enkelhet, naturlighet och självklart som alla Issey Miyakes skapelser. Idag återvänder han på en mer orientalisk resa. Fokusera på L’Eau d’Issey pour Homme Or Incens.

Det ädla mötet mellan vatten, guld och rökelse

För denna parfym har Issey Miyake valt att lyfta fram tre mycket ädla och viktiga råvaror. Den första är vatten. Oumbärligt för människans överlevnad är det också vatten som upptar större delen av vår planet. Det kan vara havsvatten, glaciärvatten, en flod eller en sjö. Således frigör Issey Miyake allas fantasi. Dessutom är vatten en ingrediens som är synonymt med lugnande. Ta med en viss lugn här. För ytterligare förfining är det associerat med guld. Det är ju inte det materialet som mest fascinerar människor? Guld är förkroppsligandet av en fantasi. Det ger genast denna parfym en mycket lyxig sida. Huvudingrediensen i detta nya recept är dock ingen annan än rökelse. Det är ett harts från ett träd som odlas i Jemen, Somalia eller Indien. Rökelse tar oss därför med ett enkelt andetag till avlägsna länder. Dessutom är det också laddat med en viss andlighet. Faktum är att den har kopplats till religion sedan antika Grekland. Denna prestigefyllda produkt ansågs också mer värdefull än guld under medeltiden. Som du kan se är L’Eau d’Issey pour Homme Or Encens en parfym fylld med andlighet och förfining. Fokuserar människan på väsentliga värden.

Den orientaliska doften av L’Eau d’Issey pour Homme eller rökelse

När det gäller doft översätts detta till en mycket orientalisk doft. Issey Miyake beskriver sin juice som en återspegling av «mötet mellan mousserande vatten och smält sten som producerar den vackraste och mest mystiska gyllene röken.» Denna komposition utvecklades av parfymern Christophe Raynaud. L’Eau d’Issey pour Homme Or Encens har ett obestridligt element av adel förknippat med en mer nostalgisk doft. Rökelse fungerar som den röda tråden för denna parfym. Det sublimeras emellertid av andra ingredienser som kryddor, roseness eller träiga toner. L’Eau d’Issey pour Homme Or Encens avslutas med en trio av ceder, sandelträ och vetiver. Resultatet är en doft med en ”omslutande, lysande och varm arom”. På den estetiska sidan levereras L’Eau d’Issey pour Homme Or Encens i den emblematiska flaskan i denna samling. Detta tjocka glasblock med skarpa kanter avslöjas i en nyans av svart som bara sublimeras av namnet på den här nya parfymen i ett gyllene manus.

Leave a Reply