Issey Miyaké-cat Varumärken

Eau d’Issey Eau de Toilette för män Fresh Eau de Toilette Issey Miyaké

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Issey Miyaké. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau d’Issey Eau de Toilette för män Fresh Eau de Toilette Issey Miyaké. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau d’Issey Eau de Toilette för män Fresh Eau de Toilette Issey Miyaké

 

 

 

Kraften hos denna citrus verkar också ha blivit brusande tack vare dess fusion med vit patchouli. L’Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche är en mycket innovativ och energigivande juice, perfekt förankrad i den våga stilen i Issey Miyakes hus. Lämnar huden som ett uppfriskande vattenfall.

Ett dyk in i hjärtat av Issey Miyakes början på parfymer för män

Att få den nya Eau d’Issey för män Eau de Toilette Fraiche är som att gå tillbaka i tiden. I själva verket är denna juice en värdig efterträdare till den ikoniska Eau d’Issey pour Homme, född 1994. Det var den första parfym för män som designades av Issey Miyakes hus. Därför ville han vara i bilden av detta varumärke och erbjuda en uppfinningsrik och oberoende syn på maskulinitet. I själva verket är Issey Miyake en skapare som gillar att ändra konventioner och som inte bryr sig om vad man ska säga. Hans varumärke följer exakt ingen modefluga. Således tänktes hans första juice. Emellertid har Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche lyckats behålla exakt samma anda. Det är ett särskilt energigivande vatten som gjorts för att förbättra en urban, aktiv och fri mans outfit. Således verkar dagens man dra sin styrka från vatten, ett naturligt element och livskälla. L’Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche har utformats för att ge användaren styrka, kraft och energi. Därför är den avsedd för en man av handling, ung och dynamisk, förfinad men aldrig överdriven.

Den nya färskheten i Eau d’Issey för män Eau de Toilette Fraiche

Om vi ​​är skyldiga parfymern Jacques Cavallier den första Eau d’Issey pour Homme är det den begåvade Christophe Raynaud som utvecklade Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche 2016. «Jag har en djup kärlek till Eau d» Issey pour homme, sa han, jag är ett fan av den historien och den friskheten. Med Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraîche är vi mer i glans och glans. «För att göra detta arbetade han med glansen av citrusskal och stänkte den ursprungliga doften av denna doft med färskheten av apelsin, citron och grapefrukt. Likaså har han valt att placera marina toner i hjärtat av Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche. Således är det en juice som påminner om en utgång till det öppna havet. Den senare luktar av frisk havsluft och låter som en riktig frisk luft. Evernyl lyfter också fram sin marina sida. vinster i virilitet L’Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Fraiche släpper ett träaktigt andetag av patchouli och vetiver. mer sensualitet kompletteras uppsättningen med toner av bärnsten och bensoin.

Leave a Reply