Issey Miyaké-cat Varumärken

Eau Majeure d’Issey Issey Miyaké Eau de Toilette

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Issey Miyaké. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau Majeure d’Issey Issey Miyaké Eau de Toilette. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau Majeure d’Issey Issey Miyaké Eau de Toilette

 

 

 

Så här gjorde han en första parfym för kvinnor som heter L’Eau d’Issey. Denna juice följdes 1994 av en manlig motsvarighet. Men det är just en recension av denna parfym som Issey Miyake erbjuder oss idag. Fokusera på L’Eau Majeure d’Issey, en doft som kan transportera oss med ett enda andetag mitt i haven.

L’Eau d’Issey historia

Den första versionen av L’Eau d’Issey riktade sig till kvinnor. Detta följdes dock snart av en manlig version. Denna parfym var då i perfekt harmoni med Issey Miyakes mode. Faktum är att skaparen alltid har försökt ändra konventionerna och inte följa några trender. Issey Miyake gillar att skapa sin egen stil och möta behoven hos sina samtida. Således skapar det dofter anpassade till vår aktiva livsstil. Dessa är på samma gång eldiga, autentiska och moderna och svävar med ett uppfriskande andetag i våra dagliga liv. L’Eau Majeure d’Issey är inget undantag från regeln och förblir särskilt sant mot Issey Miyakes värderingar av enkelhet, uppenbarhet och äkthet. Denna nya juice är avsedd för en handlingsman i dag, samtidigt ung i hjärtat, bra i sin kropp och älskar att visa sin maskulinitet utan att någonsin bli provocerande.

Vattenreceptet för L’Eau Majeure d’Issey

Den första versionen av L’Eau d’Issey var som «känslan av styrka och friskhet av en ström av berg». Den här gången tar L’Eau Majeure d’Issey oss till en helt ny plats. Det handlar mer om den maritima miljön. Denna maskulina, fräscha och kraftfulla doft bevarar sin vattenlevande andedräkt samtidigt som den ger en saltare sida, som om den kom direkt från havet. L’Eau Majeure d’Issey börjar med en intensiv friskhet till följd av en bergamott- och grapefruktduo. Denna söta bitterhet överförs sedan av en salt vattenlevande lukt. Slutligen är uppsättningen baserad på ett mer träaktigt och maskulint spår, insvept i kashmirens mjukhet. Resultatet är en mycket balanserad, uppfriskande och äkta juice, perfekt för att följa med dagens män.

Issey Miyakes nya flaska

På flaskans sida tar L’Eau Majeure d’Issey designen av sina föregångare. Din nya flaska har behållit sin imponerande form av sin föregångare samtidigt som den tar mer rundade vinklar. Detta ger uppsättningen en mer modern sida och gör den nya flaskan också lättare att hantera. L’Eau Majeure d’Issey toppas alltid med en imponerande glaciärgrå mössa. Denna cabochon är i perfekt harmoni med den nya grå färgen på denna juice. Silverbokstäver visar emellertid sitt namn på framsidan. Satsen är särskilt elegant.

Leave a Reply