Elie Saab-cat VarumÀrken

Elie Saab Parfym Elie Saab Intense Parfym

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Elie Saab. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Elie Saab Parfym Elie Saab Intense Parfym. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Elie Saab Parfym Elie Saab Intense Parfym

 

 

 

För Elie Àr kvinnan en juvel som han gillar att sublimera inte bara genom klÀder utan ocksÄ genom parfymer. Hans första doft «Elie Saab le Parfum» som lanserades 2011 Àr en sol- och strÄlande doft. 2013 förestÀllde sig Elie Saab en variant «Elie Saab, den intensiva parfym». Denna orientaliska blommor Àr en mycket mer intensiv version Àn dess stora.

En strÄlande kvinnlighet

Det rĂ„der ingen tvekan om att couturiers klĂ€nningar Ă€r glamorösa och sensuella. De har lyckats charma stora stjĂ€rnor som Rihanna, Sophie Marceau eller Eva Longoria. Ett mĂ€rke av bröllopsklĂ€nningar vĂ€nde sig ocksĂ„ till Elie Saab, som visste hur man skapar en samling bröllopsklĂ€nningar 
 Kvinnlighet Ă€r överallt och framför allt Ă€r det alltid i centrum för uppmĂ€rksamhet. Med «Elie Saab, le Parfum» visar couturier Ă„terigen att han gillar att sublimera kvinnor, göra dem vackrare, om och om igen. Denna strĂ„lande doft finns i en mer intensiv version med «Elie Saab, Intense Perfume». Denna nya intensitet Ă€r som ett nytt ljus, mer vĂ€llustig Ă€n nĂ„gonsin.

De sensuella och beroendeframkallande tonerna till Elie Saab, den intensiva parfym

BĂ€r en parfym som att ha pĂ„ sig en haute couture-klĂ€nning 
 Det hĂ€r Ă€r Elie Saabs önskan nĂ€r hon skapade sin första parfym. Fullt anpassad till detta sinnestillstĂ„nd, «Elie Saab, den intensiva parfymen» Ă€r sensuell och beroendeframkallande och pĂ„minner om broderierna i en aftonklĂ€nning som smeker huden. «Elie Saab, den intensiva parfymen» öppnar med de ljusa tonerna av apelsinblom, en ultrafeminin blomma. HjĂ€rtat kombinerar ylang-ylang, den exotiska blomman i toppklass, med en gourmet och lysande drag av honung och ros. Basen Ă€r mycket sensuell med nĂ€rvaron av patchouli och bĂ€rnstensfĂ€rgade toner 
 Doften Ă€r mystisk, sensuell och fĂ€ngslande efter behag. NĂ€r det gĂ€ller flaskan, tar den linjerna för sin major. Den fasetterade stenen Ă€r dock prydd med en bĂ€rnstensfruktsaft. Dessutom har kĂ€nsliga och dyrbara gulddetaljer lagt sig pĂ„ flaskan, vilket gör den till en mycket speciell juvel.

Efter framgĂ„ngen med «Elie Saab, parfymen», erbjuder couturier en variation pĂ„ «Elie Saab, den intensiva parfym» 
 Om hans doft fortfarande Ă€r sĂ„ feminin Ă€r den dock mycket mer intensiv och framför allt mer magisk. Gemensamt för dessa parfymer Ă€r önskan att försköna kvinnor Ă€nnu mer. SammansĂ€ttningen av «Elie Saab, den intensiva parfymen» Ă€r sensuell tack vare ingredienser som apelsinblom, ros, ylang ylang och till och med honung 
 En intensivt beroendeframkallande doft.

Leave a Reply