Lolita Lempicka-cat Varumärken

Elle L’Aime à la Folie Lolita Lempicka Eau de Parfum

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Lolita Lempicka. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Elle L’Aime à la Folie Lolita Lempicka Eau de Parfum. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Elle L’Aime à la Folie Lolita Lempicka Eau de Parfum

 

 

 

Den magiska och berusande, den extrema eau de parfum erbjuds som en «sentimental session». Hon älskar honom galet, hon kommer inte att stoppa för att få dig att ge efter för hennes doftande och eleganta delikatesser …

Men vilken älskare är hon, älskar honom galet?

Han älskar att den släpptes 2013, L’Aime släpptes några månader senare och äntligen släppte det tredje verket Loves it to galness som släpptes 2014, med en otrolig bländning i hyllorna med fina parfymerier. Lolita Lempicka döljer inte dessa flera utgångar och bättre, feen av parfymer och kläder hävdar stolt dessa tre extremt nära opus genom att berätta en historia, en kärlekshistoria förstås.

Faktum är att designern Lolita Lempicka alltid har försökt att representera ett mode som kombinerar med alla typer av kvinnlighet och kvinnor. Så med denna saga älskar hon honom, hon utmanar att bestämma «vilken älskare du är» och erbjuder därmed var och en en parfym som följer hennes kärleksfulla temperament.

«Mycket, passionerat, galet … Vilken älskare är du?» Kasta Lolita Lempicka för parfymer. Hon älskar honom. Genom att välja Ella älskar honom galet skulle vi välja en «högspänningsversion». Intensiv, absolut, beroendeframkallande. «

Dessutom dyker den vackra musen Sasha Pivovarova upp för Hon älskar honom galen med ansiktet på en passionerad erövrare, alla klädda i rött och med munnen redo att skicka glödande kyssar. Den ljusa unga kvinnan Ella älskar honom har förvandlats för Ella älskar honom galet till en förförisk kvinna …

Intensiv och blommig, hon älskar galet lyser upp hjärtat …

Ella Loves Him Madly totemflaskan har förvandlats till ett helt guldfodral som är redo att skicka dina kärleksmeddelanden till ett brinnande hjärta. Chic och dyrbar Hon älskar honom galet är parfym för en påståendekvinna, desperat förälskad även om det betyder att böja sig … Så flaskan och essensen stämmer överens med denna högsta lyx, denna intensiva och doftande vind bestående uteslutande av «sällsynta material» . och 23% koncentrat ”.

Om bergamott och mandarin är öppna. Hon älskar det galet med en bländande start, heta, ångande myrra täcker de bästa tonerna med sin aromatiska magi. Då kombineras de vackra och eleganta tonerna av jasmin med den exotiska och mycket berusande ylang-ylang. Slutligen omsluter kraftfullt sandelträ med ett bärnsten lika elegant som djur, frysta älskare i en kokong av sensuell och beroendeframkallande blommvärme.

Hon älskar honom galet och är därför parfym för alla vågade, alla dårar och alla önskningar. Ett koncentrat av lyxiga och sällsynta råvaror, det är parfym för en absolut kvinna, av en absolut kärlek som inte känner några gränser.

Leave a Reply