Emanuel Ungaros modiga mode

En dag 1956 beslutade Emanuel Ungaro att gå med i Paris och sedan Barcelona för att göra sig ett namn i modevärlden och bli utbildad av de bästa inom detta yrke. Således gick han med i Balenciaga-företaget, där han tillbringade sex år. Han åkte sedan till Courrèges i två år innan han skapade sin egen etikett 1965. Mycket tidigt gjorde den noggrannhet som han förvärvade under sin lärlingsutbildning och hans ständiga strävan efter perfektion honom till ett namn som var synonymt med excellens. Ändå tog Emanuel Ungaro flera år att hitta sin egen stil. Under hela sina samlingar lyckades han överraska sin publik med originalfärgkombinationer, blandningar av tryckta mönster, användningen av mycket ljusa färger och användningen av exceptionella draperier. Sedan beslutade Emanuel Ungaro att bosätta sig i början av Avenue Montaigne, i Paris. Den här gatan är faktiskt känd för sina många lyxbutiker och det var då för Emanuel Ungaro ett sätt att hävda sig som en prestigefylld designer. Han öppnade därför sin butik mellan Prada och Plein Sud. Uppväxten av Emmanuel Ungaro var sådan att han på 1980-talet ansågs vara en designer som var ett av de fem största namnen i den parisiska Haute Couture och som starkt hade bidragit till återupplivandet av franska mode vid den tiden. .

Lanseringen av Emanuel Ungaro i parfymeri

Fortsatt sin expansion, Emanuel Ungaro bestämde sig för att gå in i parfymer 1983. Således kunde han komplettera sina många överflödiga kläder med parfymer i deras image. Oavsett om det gäller dofter eller couture, var och en av Emanuel Ungaros skapelser är avsedda för vågiga kvinnor och påminner dem om att de framför allt är förförelser. Sedan 1983 har varumärket utvidgat sin doftbransch avsevärt med många feminina och manliga dofter. En allra sista juice för kvinnor som heter La Diva har precis lanserats 2016.

Om Emanuel Ungaro själv inte längre är en del av huset han skapade sedan 2004, fortsätter hans efterträdare att punktera varje säsong med mycket fantasifulla dofter och modeskapningar. Således fortsätter varumärket Emanuel Ungaro sin väg med samma förväntan på trender. Dessutom erbjuder Emanuel Ungaro förutom parfym och couture ett brett utbud av inredningsprodukter.

Detta är de mest framstående parfymerna från Emanuel ungaro