Calvin Klein-cat VarumÀrken

Euphoria Calvin Klein Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Calvin Klein. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Euphoria Calvin Klein Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Euphoria Calvin Klein Eau de Parfum

 

 

 

Hans kollektioner mÀrks snabbt eftersom de Àr eleganta, nykter och minimalistiska. NÄgot provocerande tycker Calvin Klein om att sublimera feminina varelser. För honom Àr mode och parfymer oskiljaktiga. Efter mÄnga aktiva hits som «Obsession» eller «Eternity» föddes «Euphoria» 2005. «Euphoria» Àr en doft som beskriver ett mystiskt universum. Dess doft Àr som en absolut dröm. Byggd med all sensualitet avslöjar det mysteriet som Àr gömt i varje kvinnas rumpa.

Euforias sensuella resa

Om Euphoria kommer Calvin Klein att sÀga «Euphoria Àr en resa till oÀndlighet, inspirerad av friheten att leva din dröm.» Med «Euphoria» prenumererar kvinnor försiktigt pÄ sinnets lycka och glÀdje! Annonsen innehÄller en mycket vacker kvinna, representerad av Natalia Vodianova, en berömd rysk modell. Den senare Àr överfull av glÀdje och lÄter sig Àntligen gÄ i armen pÄ killen. Mystisk och fÀngslande nÄr Euphoria-kvinnan slutet pÄ resan. Hon styrs av sin önskan och, som det kommersiella klippet, Àr «Euphoria» -kvinnan extremt sensuell. HÀr flyr rim med förförelse och Calvin Klein tar oss med pÄ en resa som inte kunde vara mer oroande.

Euphoria Black Orchid

«Euphoria» Àr en fÀngslande orientalisk dÀr de fruktiga tonerna förstÀrker den svarta orkidén. «Euphoria» tar fart med exotiska fruktnoter, granatÀpple och persimon, förknippade med gröna dofter. HjÀrtat Àr en sensuell blommig kombination som Àr en blandning av lotus, champagne och svart orkidé. NÀr det gÀller den violetta kommer den att avslöjas som en basnot, klÀdd i bÀrnsten och mysk, vilket ger kompositionen en sensualitet som tas till sitt maximala uttryck. Flaskan gjordes ocksÄ med all sensualitet eftersom den har formen av en orkidé. Glaset stÄr i kontrast till metallen och erbjuder en mycket modern design. FrÄn de första 6 mÄnaderna av lanseringen Àr «Euphoria» bland de 20 bÀstsÀljare i Frankrike.

«Euphoria» vann FIFI Award 2006 doften. Inspirerad av friheten att leva din dröm kombinerar «Euphoria» förförelse, frihet och sensualitet i sin komposition. Euforikvinnan följer hans önskemĂ„l. Han kĂ€nner till sin kraft, sin karisma och han gillar att missbruka den. PĂ„ resan till en okĂ€nd vĂ€rld full av nöje tar Calvin Klein oss till en plats full av elegans och glamour, kom och gĂ„ vilse dĂ€r 


Leave a Reply