Christian Dior-cat VarumÀrken

Extrait Dior Homme Parfum Christian Dior

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Extrait Dior Homme Parfum Christian Dior. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Extrait Dior Homme Parfum Christian Dior

 

 

 

Mjuk och kraftfull, Dior Homme Parfum vidhÀftar huden pÄ den ömma och sexiga mannen som bÀr den, vad bÀttre Àn en ung vampyr att förkroppsligar den?

En vampyrskÄdespelare för en mystisk parfym: Robert Pattinson och Dior Homme Parfum

Sedan starten i parfymer har Dior Homme sett stiliga manliga musiker som Jude Law. Men med lanseringen 2014 av den berusande orientaliska Dior Homme Parfum bestĂ€mde Dior sig för att Ă€ndra kurs, den hĂ€r gĂ„ngen med fokus pĂ„ en man som Ă€r mycket yngre Ă€n vanligt: ​​Robert Pattinson, den energiska vampyren frĂ„n Twilight. Genom att vĂ€lja den hĂ€r musen som Ă€r förhĂ€rligad av en publik 15–25 Ă„r gammal, inleder Dior den frenetiska rasen pĂ„ jakt efter ungdomens kĂ€rlek, evig?

Hur det Àn Àr, Robert Pattinson ger denna mycket maskulin-chic nya juice en extra friskhet och frÀckhet genom att enkelt fÄ dig att glömma det falskt underförstÄdda «herrdoften» frÄn tidigare kampanjer. Det kommersiella skottet av Romain Gavras presenterar en helt rocker Robert Pattinson, helt upprorisk och ÀndÄ verkar han mycket ömhjÀrtad.

Liksom en modern James Dean ger mannen i Dior Homme Parfum inget för klichéer, spelar pÄ sin attraktivitet medan han ömt omfamnar sin Àlskade. AtmosfÀren i den medvetet mörka svarta och vita filmen (som förresten matchar parfymets bÀrnstensfÀrgade fÀrg) lÀgger till en touch av Dior-elegans till en mycket Led Zeppelin grafisk ensemble. Slutligen bekrÀftar det visuella som erbjuds i form av «pins» som pÄminner om inlÀgg pÄ sociala medier Äterigen moderniteten i Diors hus och dess nya doft Dior Homme Parfum.

Intensiva material för en original och sensuell virilitet

Dior Homme Parfum presenteras i den unika flaskan med original Dior Homme, far till alla dofter. Designad av Heidi Slimane, verkar det kraftfulla glasfyrkantet med den breda centrala delen innehÄlla saften som den dyrbart omsluter. För detta intensiva nya arbete av Dior Homme Àr flaskan naturligt klÀdd i rökig svart, vilket framhÀver stÄlrörets originalitet som om den var nedsÀnkt i parfym.

Den parfymerade kompositionen av Dior Homme Parfum gÄr inte pÄ fyra sÀtt och belyser pÄ ett helt uppenbart sÀtt kunskapen hos Dior och Demachy i valet av exceptionella rÄvaror. I toppnoterna Àr det liljor frÄn Toscana och apelsiner frÄn Italien som öppnar bollen. Tillsammans med bitter orange och aromatiska toner av basilika och lavendel, Àr öppningen fÀrsk, citrus och subtilt pulveriserad med den berömda irisen som ocksÄ erbjuder fasetter av varmt bröd.

I hjÀrtat Àr den ikoniska Dior-rosen i kombination med de mjuka, vedartade underverk frÄn Sri Lankas sandeltrÀ en unik blandning av stor bÀrnstensfÀrgad virilitet och ganska blommig femininitet. En söt man verkligen. Slutligen Àr det föreslagna spÄret extremt sensuellt och blandar trÀaktiga toner av cedertrÀ och sandeltrÀ med kanel medan det stöds av en anteckning av karamelliserat lÀder som motverkas av sötma hos iris och vanilj.

«Dior Homme Parfum representerar Dior Hommes kvintessens» enligt Dior. Vad mer kan man sĂ€ga? Att den hĂ€r mannen Ă€r vacker, öm, mystisk, stark som ceder och mjuk som iris samtidigt. Dior sĂ€ljer en dröm, Dior Homme Parfum erbjuder en sĂ„ söt verklighet 


Leave a Reply