Parfymörer

Fernandez Jordi

Fernandez Jordi Àr inte en parfymör som de andra och följde inte en traditionell kurs i inlÀrning av dofter. Medan de flesta parfymerar föddes i Grasse och sedan studerade vid den traditionella parfymskolan ISIPCA i Versailles, Àr Fernandez Jordi helt sjÀlvlÀrd. SÄ var fÄr han sÄdan kunskap och kreativitet? Fernandez Jordi föddes i Katalonien, en region som ligger i nordöstra Spanien, kÀnd för sina badorter, dess havsspray och sin fÀrskhet direkt frÄn Pyrenéerna. Det verkar emellertid som att det Àr just denna fascinerande natur som inspirerade Fernandez Jordis kunnande.

Eurofragrance, eller Fernandez Jordis första steg

Trofast mot sitt ursprung var det inom ett spanskt företag som Fernandez Jordi tog sina första steg i parfymeri. Företaget i frĂ„ga Ă€r ingen annan Ă€n Eurofragrance, ett familjemĂ€rke som Ă€gnar sig Ă„t design och produktion av parfymer för parfymeri, hushĂ„llsrengöringsprodukter och kosmetika. Sedan starten 1990 har Eurofragrance aldrig upphört att prata om. Hans vision? ”HjĂ€lper till att skapa unika sensoriska upplevelser för att frĂ€mja vĂ€lbefinnande och lycka i vĂ€rlden”. Trots Eurofragrance-vĂ€rden visade Fernandez Jordi snabbt sitt vĂ€rde inom varumĂ€rket och betonade all sin kreativitet i kombination med gedigen vetenskaplig kunskap.

Fernandez Jordi pÄ Givaudan

Fernandez Jordi var ivrig efter att fĂ„ sin karriĂ€r frĂ„n marken och bestĂ€mde sig slutligen för att lĂ€mna Eurofragrance för att gĂ„ med i en av vĂ€rldens största parfymgrupper: Givaudan. Den schweiziska tillverkaren har för nĂ€rvarande mer Ă€n 13 590 anstĂ€llda, fördelade pĂ„ 145 anlĂ€ggningar runt om i vĂ€rlden. Givaudan arbetar nu med de största lyxvarumĂ€rkena pĂ„ planeten. Fernandez Jordi har dĂ€rför redan haft möjlighet att samarbeta med flera av dem, inklusive det prestigefyllda Montblanc-huset. Det Ă€r Fernandez Jordi som vi Ă€r skyldiga den allra sista Explorer, efter att ha arbetat för tillfĂ€llet i samarbete med Antoine Maisondieu och Olivier Pescheux, tvĂ„ andra stora namn inom parfymeri. Denna parfym belyser Fernandez Jordis kunnande och hans minimalistiska stil. Med en sĂ„dan hĂ€nvisning till hans kredit Ă€r det ingen tvekan om att Fernandez Jordi precis har banat vĂ€g för en lovande framtid …

[

Leave a Reply