Guy Laroche-cat VarumÀrken

Fidji Guy Laroche Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guy Laroche. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Fidji Guy Laroche Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Fidji Guy Laroche Eau de Toilette

 

 

 

Han ansĂ„gs omedelbart en innovativ och innovativ stylist och «Laroches charm» blev en referens. 1985 och 1989 fick Guy Laroche «DĂ© d’Or» för elegansen och det eleganta i sina haute couture-kollektioner. «Fidji», som lanserades 1966, Ă€r Guy Laroches första doft. För att skapa den inspirerades couturier av ett av de mest underbara landskapen pĂ„ planeten, Fijiöarna.

AvlÀgsna öars magi

«Kvinnan Ă€r en ö, Fiji Ă€r hennes parfym» 
 Med detta motto markerade Guy Laroche parfymeriets och alla kvinnors vĂ€rld. Drömmen om flykt gjorde «Fiji» till en stor framgĂ„ng. NĂ€r det slĂ€pptes tillbedjades «Fiji» av kvinnor runt om i vĂ€rlden. 1966 blomstrar turismen till «exotiska» destinationer. Det var ocksĂ„ tiden dĂ„ «Club Med» dök upp, med mĂ„nga destinationer. FransmĂ€nnen drogs till «glada öar», inklusive Fiji, ett verkligt öparadis. Du kunde se dess lugna kuster, dess eldiga lagun, dess tĂ€ta och överflödiga vegetation, dess torra berg, en ö i hjĂ€rtat av södra Stilla havet. «Fiji» Ă€r naturligtvis en parfym av solsken och skönhet. Det transporterar oss till en obegrĂ€nsad fantasi. «Fiji» var den första franska parfymen som förknippade en stark image med en prestigefylld couturier. PĂ„ en gĂ„ng tidlös och resolut modern, Ă€r «Fidji» ett riktmĂ€rke för fin parfymeri.

Fijis kryddiga blommiga toner

«Fiji» definieras som en kryddig, varm och fÀrgglad blommig doft. Det riktar sig till en modern, elegant och fri kvinna. «Fiji» öppnar med den ljusgröna kÀnslan av galbanum. Till detta lÀggs hyacint och citronuppfriskningar. HjÀrtat Àr blommigt eftersom det bestÄr av den bulgariska rosens skönhet, jasminens rikedom och den violetta blommans dammiga utseende. En kÀnsla av krydda upprör detta blommiga hjÀrta med spikens ankomst. Basen Àr sensuell och djup, den bestÄr av ett mjukt drag av bÀrnsten, mysk, patchouli och sandeltrÀ. Sensuell och ultrafeminin, flaskan lÄter sin guldgula juice skina som starkt solsken.

En parfym fylld med fantasin pÄ de majestÀtiska öarna. VarumÀrkets första doft, «Fidji», blev omedelbart en stor framgÄng. Guy Laroche har lyckats skapa en tidlös och modern doft. Eftersom «Fiji» Àr solens utstrÄlning Àr den avsedd för alla kvinnor i vÀrlden.

Leave a Reply