VarumÀrken Zadig & Voltaire-cat

Flickor kan sÀga vad som helst Zadig & Voltaire

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Zadig & Voltaire. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Flickor kan sÀga vad som helst Zadig & Voltaire. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Flickor kan sĂ€ga vad som helst Zadig & Voltaire

 

 

 

Med en modern och avantgardistisk anda föresprÄkar Zadig & Voltaire en viss bild av frihet och uppmuntrar sina kunder att leva som de tycker och skratta Ät vad folk sÀger. Efter denna filosofi skapade Zadig & Voltaire 2018 en doft för kvinnor som heter Girls Can Do Anything. Denna essens kommer nu med en lillasyster. I Är 2019 presenterar Zadig & Voltaire parfymerna Girls Can Say Anything.

Girls Can Say Anything, en doft som luktar frihet!

LĂ„t oss börja med att upptĂ€cka universum av Girls Can Say Anything, den nya parfymen frĂ„n Zadig & Voltaire. Hos honom verkar feminismen mer strĂ„lande och hĂ€mmad Ă€n nĂ„gonsin. Zadig & Voltaire spelar hĂ€r pĂ„ rekordet av obetydlighet. VarumĂ€rket inbjuder dem som bĂ€r sin doft att uppleva nya saker och helt engagera sig för de orsaker som verkar rĂ€tt för dem. Denna doft Ă€r helt fri frĂ„n konventionella lyxkoder och visar eldig energi och oklandlig lĂ€tthet. FrĂ„n det ögonblicket blir kvinnan som blir full med sin doft mer rörlig. Lyx blir mer vĂ„gad varje dag. Zadig & Voltaire har ett ambitiöst budskap: ”Eliminera komfort med vĂ„rdslöshet. Återkalla den etablerade ordningen, överraska med glĂ€dje. VĂ„ga det ovĂ€ntade med glĂ€dje. Multiplicera upplevelserna ”.

Zadig & Voltaire Àr inspirerad av en flaska vatten

Som med tidigare flickor kan göra vad som helst, pÄ flaskans sida, varumÀrket Zadig & Voltaire inspirerat av en vattenflaska. Om detta val Àr ovÀntat, antar varumÀrket det helt, visar en mycket modern och raffinerad sida, men ocksÄ hÀmmad och avslappnad. Denna vattenflaskform visas sÀrskilt pÄ botten av denna flaska. Resten Àr rundhet och generositet. Sedan sticker en kromlock ut ur satsen för ytterligare förfining. Emellertid har den rosa frÄn tidigare Girls Can Do Anything blekt till förmÄn för en ny röd fÀrg.

Girls Can Say Anything, en lÀtt och blommig doft

Vi behöver bara upptÀcka doften av denna nya parfym. Girls Can Say Anything Àr en juice som tillhör ormbunnsfamiljen, en utbredd doftkategori som Àr lika populÀr bland kvinnor och mÀn. Modern och lÀtt, uppfinns ormbunken hÀr med poesi och romantik. Den Àr berikad med Àdla blommor som iris och pion. Om irisen Àr baserad pÄ en traditionellt dammig doft Àr pionen för sin del mer komplex. Det Àr bÄde blommigt och fruktigt, generöst men inte överdÄdigt. Vanilj fÄr ett mer svavelhaltigt andetag att flyta pÄ denna parfym. Deras frosseri förstÀrks av den mjölkiga nÀrvaron av tonkabönan. Slutligen slutar Girls Can Say Anything med en touch av mer animalistisk och sensuell mysk.

Leave a Reply