Christian Louboutin-cat VarumÀrken

Förhandsvisning av Tornade Blonde Christian Louboutin

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Louboutin. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Förhandsvisning av Tornade Blonde Christian Louboutin. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Förhandsvisning av Tornade Blonde Christian Louboutin

 

 

 

Man mÄste sÀga att Louboutin-kvinnan sedan starten har varit helt fascinerande och helt oförglömlig. För det mesta Àr den hÀr ganska kÀnd för sina höga klackar och röda sulpumpar. Tja, det verkar som att den hÀr gÄngen har gÄtt in i parfymvÀrlden. Tornade Blonde Àr en del av varumÀrkets nya dofttrio. Det Àr ocksÄ en djursaft, kraftfull och blommig.

Kraften i ett flyktigt ögonblick enligt Louboutin

Det finns kvinnor som man har intrycket av att de har en nÀstan obeskrivlig magnetisk kraft, den Àr sÄ kraftfull. Dessutom Àr det just frÄn detta som Christian Louboutin inspirerades till att skapa Tornade Blonde parfym. Detta anses vara bilden av en korsad kvinna i nÄgra sekunder och ÀndÄ lyckas markera minnet för alltid. Oavsett om du har haft tid att utbyta ett ord med henne eller knappt tittat, hon Àr en av de kvinnor som inte kan glömmas bort. SÄ allt du tÀnker pÄ Àr dess doft. För i sjÀlva verket Àr doftminnet ett av de mest kraftfulla. Det Àr dock just pÄ detta som Louboutin-huset har fokuserat sin förförelsekraft den hÀr gÄngen. Louboutin avser att förföra kvinnor runt om i vÀrlden med sin nya doft. Den hÀr Àr direkt inspirerad av oförglömliga personligheter som Àr bland de mest kÀnda pÄ planeten, till exempel pin-up Marilyn Monroe.

Trollformeln för den blonda tornado

Tornade Blonde Ă€r en chypre och blommig doft. Det förkroppsligar mycket mer Ă€n en lukt. Det Ă€r ett sinnestillstĂ„nd. Enligt Louboutin-huset Ă€r det «parfym av kĂ€rlek och Ă€ventyr, en sublim röd ros pĂ„ en bĂ€dd av ömma violer och svarta vinbĂ€r». Dessutom börjar det med en förvirrande blandning som innehĂ„ller de fruktiga smakerna av rabarber och svarta vinbĂ€rknoppar associerade med den mer vegetabiliska sidan av det violetta bladet, liksom ambrettens animation. Hennes hjĂ€rta blommar under tiden runt en blommig kvinnlighet. Detta resulterar i nĂ€rvaro av bulgarisk ros, gardenia och sambac jasmin. Den orange blomman ger i sin tur en typisk medelhavsglöd till helheten. Sedan blir den uppenbara utstrĂ„lningen av denna juice gradvis mörkare för att blekna till trĂ€aktiga toner av sandeltrĂ€, ceder och patchouli. Slutligen tar hela fart mot en mer djur och mjuk komplexitet tack vare bĂ€rnsten. “Tornade Blondens kölvatten Ă€r en komet som sönder natten. En explosion av djurens sensualitet, en inbjudan att följa henne ”. Med andra ord Ă€r det ett verkligt koncentrat av önskan att komma och glida in i nacken. Dessutom presenteras den i en sublim flaska, en slags skulptur som bryts ned frĂ„n en passionerad röd nyans till en gyllengul som liknar smĂ€lt guld.

Leave a Reply