Givenchy-cat VarumÀrken

Gentlemen Only Givenchy Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Givenchy. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Gentlemen Only Givenchy Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Gentlemen Only Givenchy Eau de Toilette

 

 

 

Sedan lyfter han fram vissa mÀns raffinerade och artiga stil genom olika dofter. Om det började med skapandet av Gentleman 1975, föddes den mest berömda parfym i denna linje 2013. Du kommer att ha kÀnt igen det, det Àr bara den symboliska herren.

Givenchys raffinerade maskulinitet

Om Givenchy ville skapa en parfym till hyllning till herrar runt om i vÀrlden Àr det helt enkelt för att den passar perfekt in i hans haute couture-stil. SÄledes behövdes inget mindre för att sublimera stilarna i detta eleganta skapelseshus. Gentlemen Only verkar vara doften av en klubb som samlar universell maskulinitet. Denna informella krets Àr herrarnas. Det handlar inte om en titel som kan förvÀrvas utan om ett sÀtt att vara som verkar nÀstan medfödd. Konsten att vara gentleman Àr resultatet av en intelligent kombination av elegans, informalitet och sjÀlvförtroende. SÄledes Àr Gentlemen Only doften av en antagen maskulinitet, artig men öppen. Vi kan lÀtt förestÀlla oss den hÀr saften som anvÀnds av en sjÀlvsÀker, resursfull man med en sÀker gÄng och ett förödande leende pÄ munhörnan. Gentlemen symboliserar bara smaken för vackra saker hos denna typ av man. Det Àr energigivande och förfinat. I den meningen skulle det vara lÀmpligt nÀstan lika mycket att följa med en man pÄ en social kvÀll som att komma in i hÄlet pÄ gymnastiksÀcken. Dessutom har denna essens förkroppsligats av en av de mest attraktiva herrarna pÄ planeten i flera Är: Simon Baker, australisk skÄdespelare, bÀttre kÀnd som The Mentalist.

Den frÀscha, aromatiska och vedartade doften av Gentlemen Only

Gentlemen Only Àr en doft signerad av parfymerna Francis Kurkdjian och Jean Jacques. Den Àr baserad pÄ en traditionell aromatisk överenskommelse som lÀtt associeras med parfymering för mÀn. SÄledes avslöjar Gentlemen Only en kontrasterande friskhet halvvÀgs mellan citrus- och trÀartade aromer. Först ger det oss en kryddig grön mandarin smak med röda bÀr och muskot. Men för ökad adel och förfining har en antydan av björklöv tillförts denna ensemble. Sedan bleknar fÀrskheten gradvis till förmÄn för större djup. Gentlemen slÀpper bara aromer av cedertrÀ, patchouli och vetiver. Denna trilogi ger hela strukturen och förtroendet. Slutligen slutar allt med rökelsens genomtrÀngande vÀrme. PÄ samma sÀtt finns denna parfym i en nykter men elegant flaska. Den hÀr visas som klassisk och samtida. Den pÄminner om den engelska herrflaskan och liknar dÀrför sin föregÄngare som slÀpptes 1975. Allt Àr designat i magnetiska blÄaktiga toner förstÀrkta av ett borstat metalllock.

Leave a Reply