Elie Saab-cat VarumÀrken

Girl Of Now Forever Elie Saab eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Elie Saab. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Girl Of Now Forever Elie Saab eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Girl Of Now Forever Elie Saab eau de parfum

 

 

 

Ett Ă„r senare erbjöd denna doft sig en systertimme som heter Girl of Now Shine, gnistrande i kontakt med ananas medan den lyser upp med ylang-ylang och jasmin. Återigen upprepar historien sig 2019. Vid detta tillfĂ€lle ger Elie Saab oss sin mest lekfulla essens av hela sortimentet: Girl of Now Forever.

Girl of Now Forever, doften av en glad och optimistisk kvinna

Girl of Now Forever Àr en parfym som man lÀtt kan förestÀlla sig att den bÀrs av en strÄlande och lysande kvinna. PÄ podiet för de största paraderna tittar allmÀnheten bara pÄ henne. Elie Saab-kvinnan fÄngar alla ögon trots sig sjÀlv utan att ta sig sjÀlv pÄ allvar. Hans energi elektrifierar publiken och fÄr de största modefotografernas blixtar att skaka. Den som bÀr Girl of Now Forever-doften njuter av livet och dricker varje ögonblick med gusto. Att ha kul med allt och ingenting fascinerar Elie Saabs varelse med sin blÀndande charm och glittrande spÄr. Med Girl of Now Forever presenterar Elie Saab ett «nytt fÀrgglatt Àventyr, fullt av positiva vibbar.» Som designern förklarar Àr denna komposition mycket «mer Àn en parfym, Girl of Now Àr en ode till ungdom, till vÀnskap, till livet».

Girl of Now Forever, den nya koralldoften av Elie Saab

Girl of Now Forever presenteras i en juvelskuren flaska i ett vackert, rundat glas. Dess form Àr idealiskt utformad för att anpassas till kvinnlig grepp. Linjerna i lÀttnad finns vid basen, som för att framkalla solens strÄlar. Vid detta tillfÀlle har den gula fÀrgen pÄ den tidigare Girl of Now försvunnit till förmÄn för en ny korallton. Dessutom finns samma vitaminfÀrg i smÄ kronblad som öppnas pÄ nivÄn i nacken. Satsen Àr fÀrdig med en gyllene mössa, ett plagg av förfining och lyx.
PÄ doftens sida Àr Girl of Now Forever skyldig sin existens till parfymern Dominique Ropion. HÀr valde han att utforska feminin vitalitet frÄn de bÀsta tonerna i sin doft. Full av energi börjar denna doft med en duo av hallon och citron. Detta kryddiga andetag förstÀrks ytterligare i ditt hjÀrta av nÀrvaron av svarta vinbÀr. Hennes kvinnlighet förvÀrras av en av de mest romantiska vÀxterna dÀr ute: rosen. Girl of Now Forever utstrÄlar lÀtthet med tillsats av apelsinblom, medan mandeln svÀvar med en kÀnslig och tröstande andedrÀkt pÄ den. Slutligen slutar Girl of Now Forever med ett oförglömligt spÄr av patchouli, insvept i sensuell kashmir, mysk och vanilj.

Leave a Reply