Christian Dior-cat VarumÀrken

Grand Bal Christian Dior Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Grand Bal Christian Dior Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Grand Bal Christian Dior Eau de Parfum

 

 

 

Varje doft lockar en passion eller ett sĂ€rskilt ögonblick i modedesignern som dog för tidigt och Grand Bal, som föreslogs 2012 med Oud Ispahan, kommer inte att vara nĂ„got undantag. Överdrivna och lysande blommor, citrus och hedion samlas i denna Grand Bal för att fĂ„ de vackraste Dior-klĂ€nningarna att lysa med gnistrar 


Grand Bal eller den blommiga och doftande klÀnningen signerad av François Demachy för Dior

Med den privata samlingen erbjuder François Demachy sig en doftande rekreation dÀr budgetar och affÀrskriterier inte Àr i ordning, sÄ att du omedelbart kan slÀppa lös din kreativitet och kÀrlek till vackra material. Grand Bal lanserades samma Är som Oud Ispahan och Àr just en av de dofterna dÀr Dior och dess utsedda parfymör bara har sökt briljans och vackra material för att leverera en doft som passar den sena stora couturiern.

Christian Dior Àlskade sÀrskilt stora danser och glada kvÀllar dÀr kvinnor klÀdde sig i sina vackraste klÀnningar och vackraste smycken för att njuta av en varm och ofta sommarlig atmosfÀr. För att hyra denna kÀrlek till bombastiska fester designade François Demachy Grand Bal med ackord upplyst av sol, blommor och glÀdje. Han glömde inte heller att lÀgga till de dyraste och lyxigaste parfymerÄvarorna till denna exceptionella doft för att hyra överskottet av dessa sociala evenemang.

”Grand Bal Ă€r ett eko av de stora Christian Dior-festklĂ€nningarna, vars rymd och skönhet framkallar en blommas blommande kronblad. »François Demachy.

Grasse-jasmin presenteras i denna Grand Bal-doft som en stjÀrna 


Naturligtvis Ă€r Grand Bal överdĂ„dig, lyxig, «oproportionerligt» överdimensionerad, precis som Christian Diors blommiga och glittrande balklĂ€nningar. Men Grand Bal Ă€r inte bara ett föremĂ„l för lyxig avund, det Ă€r ocksĂ„ en parfym som Ă€r avsedd att komponeras runt blomman sĂ„ vĂ€rdefull för François Demachy, Jasmine frĂ„n Grasse, förstĂ„s. En blomma som ocksĂ„ ofta Ă€r huvudpersonen med mĂ„nga ansikten i Dior-parfymer, bĂ„de i gamla Miss Dior- eller Diorissimo-skapelser och i nya bĂ€stsĂ€ljare som J’adore.

”Jag Ă€lskar att lukta parfymerna pĂ„ plats, i sin ursprungliga miljö. Jasmine i Grasse som jag hyllar i Grand Bal. »François Demachy för min rekreation.

Grand Bal öppnar med denna sublima Grasse-jasmin, Ă„tföljd för att förstora den med en fĂ€rsk bergamott och en kraftfull och exotisk apelsinblomma. I hjĂ€rtat ger Mayottes mycket soliga och överdĂ„diga ylang-ylang-blomma sin elegans och originalitet till den sammetslen persikan och hedionens fĂ€rskhet. Slutligen blandas kĂ€rnan i nykaledoniskt sandeltrĂ€ med bomullsvita muskler för att ge Grand Bal ett brĂ€nnande spĂ„r men lika bekvĂ€mt som strĂ„larna frĂ„n en sommarsol 


Leave a Reply