Berdoues-cat VarumÀrken

Guaria Morada Berdoues Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Berdoues. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Guaria Morada Berdoues Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Guaria Morada Berdoues Eau de Parfum

 

 

 

En konst i sig, parfymer har gjort det möjligt för oss att leva i drömmar i mÄnga decennier och transportera oss till magiska platser med ett enkelt knÀpp pÄ fingrarna. SÄ Àr fallet med Guaria Morada-parfym frÄn Berdoues. FrÄn den prestigefyllda Berdoues Grands Crus-samlingen Àr denna juice inspirerad av en emblematisk orkidé frÄn Costa Rica. SÄ packa dina vÀskor snabbt: vi Äker till Centralamerika tillsammans!

Vad Àr Guaria Morada?

Först och frÀmst, lÄt oss börja med att lyfta slöjan pÄ namnet pÄ denna parfym. Guaria Morada Àr ett mycket spanskt klingande namn, ett sprÄk som talas i Costa Rica. DÀr Àr landet sÀrskilt rikt och vegetationen Àr mycket frodig. Dessutom Àr Costa Rica en av de viktigaste turistmÄlen för naturÀlskare. Som bevis finns det fortfarande 1400 olika orkidearter i detta land. Bland dem valdes Guaria Morada som nationens emblem 1939. Denna lila orkidé överraskar med sin skönhet och erbjuds traditionellt under festivaler i Costa Rica. Legenden sÀger att det Àr en lycklig charm och att det Àr ett tecken pÄ tur och lycka. DÀrför Àr det just denna vÀxt som Berdoues-parfym hÀnvisar till.

Guaria Morada, en raffinerad och blommig doft

Guaria Morada Àr en doft frÄn den prestigefyllda Berdoues Grands Crus-samlingen. Emellertid framkallar var och en av juicerna i detta sortiment vÀrlden av Eaux de Cologne. I den meningen Àr det en nick till parfymeriets historia. I sjÀlva verket parfymerade mÀn och kvinnor lÀnge bara sig med Eau de Cologne. HÀr uppfinns dess DNA med mer modernitet och uthÄllighet. Detta resulterar i autentiska parfymer, med en lÄng maceration, vilket ger dem mer karaktÀr. Liksom alla parfymer i Grands Crus de Berdoues-kollektionen innehÄller Guaria Morada endast mycket raffinerade och prestigefyllda rÄvaror.
Guaria Morada presenteras i en flaska som Àr gemensam för alla Berdoues Grands Crus, och avslöjas i en genomskinlig glasrektangel vars botten Àr dekorerad med ett mönster. HÀr Àr det valda temat vÀldigt blommigt. Guaria Morada-flaskan Àr dekorerad med inslag av rosa och grönt. Inuti döljs en essens designad av parfymeren MylÚne Alran. Guaria Morada visar först en extrem kÀnsla av friskhet genom nÀrvaron av apelsin. Denna syrliga citrusfrukter ersÀtts sedan av amyris, en mer hartsartad blommig vÀxt. Slutligen slutar dess skarpa och tÄliga arom med ett mer trÀaktigt andetag av patchouli. VÀlkommen till den frodiga skogen i Costa Rica!

Leave a Reply