Gucci-cat VarumÀrken

Gucci Bloom Nettare Di Fiori Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Gucci. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Gucci Bloom Nettare Di Fiori Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Gucci Bloom Nettare Di Fiori Eau de Parfum

 

 

 

Men om vi ska tro pĂ„ framgĂ„ngen med denna vĂ€sen Ă€r det uppenbart att resultatet levde upp till kvinnornas förvĂ€ntningar. Gucci Bloom Ă€r en enorm, förförisk och elegant bukett blommor vars doft redan har tolkats för första gĂ„ngen 2018 i form av Acqua di Fiori. Det var dĂ„ en mer flyg- och vegetabilisk sammansĂ€ttning. Idag, 2019, upprepar historien sig men vĂ€gen Ă€r helt annorlunda 
 Gucci inbjuder dig att upptĂ€cka nya Gucci Bloom Nettare Di Fiori, en blommig men Ă€ndĂ„ överdĂ„dig essens.

Gucci Bloom Nettare Di Fiori, den obehagliga lukten av en förtrollande kvinna

Gucci Bloom Nettare Di Fiori riktar sig till alla autentiska kvinnor, som inte Ă€r rĂ€dda för att visa sin naturliga sensualitet i allas ögon. Detta Ă€r en doft av frigörelse och frihet. Liksom den första Gucci Bloom Ă€r Nettare Di Fiori en “mycket rik vit blommadoft, en djĂ€rv doft som ger en bukett med överflöd till en stor trĂ€dgĂ„rd full av blommor och vĂ€xter. Den hĂ€r vilda trĂ€dgĂ„rden, full av fĂ€rg, Ă„terspeglar kvinnors skönhet i deras mĂ„ngfald. Du kan hitta allting dĂ€r. Gucci Bloom Ă€r doften av denna trĂ€dgĂ„rd. Det fĂ„r dig att resa till ett annat stĂ€lle. «

Gucci Bloom Nettare Di Fiori, en mycket kontrasterande blommig belastning

Gucci Bloom Nettare Di Fiori designades i samarbete med den begĂ„vade parfymeren Alberto Morillas, redan författare till den första Gucci Bloom. Vid detta tillfĂ€lle undertecknar hon ”en intensiv blommig chypreversion” av sin doft, ”en absolut kvinnlighet genom en allians av jordiska och sensuella aromer”. Gucci Bloom Nettare Di Fiori öppnar med en kontrasterande kombination av ros och ingefĂ€ra. Den hĂ€r symboliska blomman av kvinnors parfymeri berikas hĂ€r med en tvĂ„l och kryddig andedrĂ€kt, kĂ€nd för sin afrodisiakum. Det sĂ€ger mycket om hennes sensualitet! SĂ„ hjĂ€rtat av Gucci Bloom Nettare Di Fiori blir mer blommigt Ă€n nĂ„gonsin och kombinerar indisk tuberos och grönare jasmin. Gradvis mjuknade Gucci Bloom Nettare Di Fiori för att fĂ„ en mer mystisk grund. Patchouli och mysk blir en, medan osmanthus ger dem en mer aprikos och girig lukt.

Guccis tidlösa och feminina flaska

Gucci Bloom Nettare Di Fiori kommer i en tidlös lÄda, dekorerad pÄ alla sidor med det berömda Gucci ikoniska svarta Herbarium-motivet, svart blÀckritning av körsbÀrsblommor och löv. Dessutom finns denna design ocksÄ pÄ etiketten för denna nya parfym. Den senare sticker ut för sin storlek pÄ framsidan av flaskan Gucci Bloom Nettare Di Fiori. Resten av denna behÄllare Àr mer nykter och förfinad. Gucci Bloom Nettare Di Fiori-flaskan bildar en minimalistisk glaskub, vars vÀggar Àr lackade i en pÀrlrosa, som pÄminner om porslinsandan. Mer Àn nÄgonsin visar Gucci Bloom Nettare Di Fioris design absolut finess och finess!

Leave a Reply