Guerlain-cat VarumÀrken

Guerlain Eternal Ambre Parfym

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Guerlain Eternal Ambre Parfym. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Guerlain Eternal Ambre Parfym

 

 

 

I detta sammanhang skapade Guerlain doftkollektionen Absolus d’Orient. Dessa markerar ikoniska och exotiska rĂ„varor. SĂ„ledes föddes Amber Eternal doften.

En doft frĂ„n Absolus d’Orient-kollektionen frĂ„n Guerlain

Ambre Eternal Ă€r baserad pĂ„ en mĂ€ngd olika parfymer. Detta Ă€r Absolus d’Orient-samlingen frĂ„n Guerlain. Det mĂ„ste sĂ€gas att familjen Guerlain alltid har fascinerats av Orienten och Indiens skönhet. Det var hĂ€r han inspirerades av mĂ„nga skapelser och i synnerhet för den ikoniska Shalimar. Denna samling syftar till att hyra de exotiska rĂ„varorna i parfymeri. DĂ€rför Ă€r den hĂ€r gĂ„ngen bĂ€rnsten som stĂ„r i rampljuset. Ambergris Ă€r en sĂ€llsynt och vĂ€rdefull rĂ„vara. I sin naturliga form kommer den frĂ„n spermahvalen och avslöjar mĂ„nga aspekter pĂ„ egen hand. Det Ă€r bĂ„de djur, som om det oxideras av havets salta vatten och sublimeras av solens strĂ„lar. Om ambergris en gĂ„ng var sĂ€rskilt Ă€lskad av parfymer, Ă€r det nu sĂ€llsynt i parfymkomposition. Detta har emellertid inget att göra med dess lukt utan med dess orimliga kostnad. Det spelar ingen roll, Guerlain tog risken att göra en parfym pĂ„ grundval av ojĂ€mförlig elegans. Ambre Eternal erbjuder oss ett modernt bĂ€rnsten av oĂ„terkallelig kvalitet. DĂ€r blandas flera aromer, ibland jodiserade, ibland varma eller djurliga. Ambre Eternal framtrĂ€der hĂ€r som en kraftfull, sensuell och vĂ€llustig doft. Man tror ocksĂ„ att den kan bĂ€ras av bĂ„de en man och en kvinna.

Unisex, sensuell och orientalisk doft av Eternal Amber

Som vanligt Àr det till den officiella parfymören i Guerlain-huset att vi Àr skyldiga denna parfym, nÀmligen Thierry Wasser. Han placerade bÀrnsten som den centrala pelaren i hans vÀsen. För att uppnÄ detta unika ackord förde han faktiskt flera olika kvaliteter av ambergris för att uppnÄ en slags olfaktorisk perfektion. Ambre Eternal svÀnger dÀrmed mellan trÀaktiga, marina, kryddiga och sensuella toner. Allt Àr förknippat med friskhet av kardemumma och koriander. De blommiga tonerna förstÀrker ocksÄ uppsÀttningen. HjÀrtat i Eternal Amber Àr sÀrskilt laddat med apelsinblomma och ylang-ylang. Slutligen slutar allt med ett lÀderartat, trÀaktigt och bÀrnstensfÀrgat andetag. PÄ sidan av flaskan Àr Ambre Eternal inrymt i ett ikoniskt Guerlain-fodral. Cylindrisk i form, den Àr lackerad i violett svart. Setet Àr inspirerat av den legendariska Guerlain Bee Flask och pryds med ett plommonfÀrgat band i nacken. En guldetikett placeras sedan i mitten av framsidan. Den hÀr Àr dekorerad med flera arabesker som bara ökar dess orientaliska utseende.

Leave a Reply