Guerlain-cat VarumÀrken

Guerlain La Petite Robe Noire eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Guerlain La Petite Robe Noire eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Guerlain La Petite Robe Noire eau de parfum

 

 

 

För att skapa evenemanget genomfördes en innovativ kampanj utan mus, som leds i full fart med modernismen, som Àr grundlÀggande. NÀr det gÀller doften presenteras den i tvÄ aspekter: en visuell aspekt som Àrvts frÄn de historiska legenderna i Guerlain-huset och en parfymerad komposition som lÄtsas vara bÀraren av Guerlinade-ansiktet med djÀrva och originella toner. Mellan traditioner och moderniteter lÀmnar «La Petite Robe Noire», en vacker orientalisk och gourmetblomma, ingen likgiltig.

Skapandet av Guerlain’s Little Black Dress

Innan «Little Black Dress» kom ut med fanfare slÀpptes en första flaska först 2008 i sekretess för Guerlain-butiker, avsedda att vara en begrÀnsad upplaga. Delphine Jelk, vid rodret i denna nya Guerlain-doft, erbjuder en gourmet- och fruktig juice som utan tvekan har panache och stor potential, men som fortfarande behöver göras för att modernisera den. Thierry Wasser, en Guerlain-parfymör sedan 2009, och Sylvaine Delacourte tog parfym för att skapa en Ànnu mer vÄgad ny modell. 2012, «La Petite Robe Noire», kom en ny version till vÄra parfymerier med ett stort antal eleganta och imponerande kommunikationskampanjer.

Faktum Àr att varje aspekt av marknadsföringskampanjen för «La Petite Robe Noire» anvÀnder överraskning och reklameffekt för att skapa evenemanget. Först och frÀmst anvÀnder denna parfym ingen mus, ingen stjÀrna för att marknadsföra den eftersom stjÀrnan Àr La Robe, den berömda «lilla svarta klÀnningen» som startades av Coco Chanel pÄ 1920-talet. En silhuett av «Little Black Dress» ritad med blÀck kinesisk som gÄr och struts som en glamorös ikon pÄ gatorna i Paris. Den animerade filmen förför sÄ mycket som den överraskar! Dessutom visar gatumarknadsföring av silhuetterna av «Den lilla svarta klÀnningen» genom gatorna i stora stÀder, som omslag pÄ sidorna pÄ de viktigaste modesidorna eller den berömda YouTube, högt och sÀrskilt högt en kraftfull och vÀl -ledd marknadsföringskampanj.

«En parfym Àr pÄ sitt sÀtt en osynlig klÀnning, ett spel mellan det som Àr dolt och det som avslöjas», förklarar Thierry Wasser om «La Petite Robe Noire».

Den lilla svarta klÀnningen i dofter: mellan fruktiga moderniteter och orientaliska klassiker

Kampanjen «La Petite Robe Noire» lyfter fram en parisisk kvinna som samtidigt Ă€r chic, glamorös och resolut modern och parfym, vare sig det Ă€r för flaskan eller sammansĂ€ttningen, inget undantag frĂ„n regeln! Denna vackra orientaliska parfym skapades i hyllning till Coco Chanel, sĂ„ den syftar till att vara en kulturens bĂ€rare av en berĂ€ttelse samtidigt som den förför en relativt ung publik: ”Jag Ă€r absolut oumbĂ€rlig och helt oemotstĂ„ndlig. Jag Ă€r Guerlains nya doftande skapelse, elegant och fruktansvĂ€rt glamorös. Jag Ă€r den lilla svarta klĂ€nningen! »Hon sjöng den svarta klĂ€nningen i sin animerade mini-film.

SĂ„ledes Ă€r flaskan, helt enkelt designad med en mycket feminin silhuett klĂ€dd i den berömda ”lilla svarta klĂ€nningen”, prydd med den berömda ”inverterade hjĂ€rtat” -proppen. KĂ€nd för att ha utsmyckat den berömda ”Blue Hour” 1912 efter ett samarbete mellan Guerlain och Baccarat, locket, som den böjda designen av flaskan designad av Serge Manseau, syftar till att vara en uppvisning av prestige men ocksĂ„ förförelse. Och den fruktansvĂ€rt beroendeframkallande doftkompositionen av «La Petite Robe Noire» fĂ„r oss inte att ljuga!

Denna vackra fruktiga orientaliska klĂ€nning, upptĂ€ckt i genomskinlighet tack vare sin flaska konstverk, ger oss en citronfrĂ€schhet i toppnoter. DĂ„ kommer kompositionens hjĂ€rta att öppnas mot gourmetaromer av lakrits och fruktiga hallon och svarta körsbĂ€r, samtidigt som den erbjuder en typisk pulverformig blommig ton av violett och rosa, förstĂ€rkt delikat med stjĂ€rnanis. För att slutföra sin gourmetvĂ€g, “La Petite Robe Noire” signerar sin söta kokett med basnoter av vanilj och bitter mandel medan man andas ut vita muskler och patchouli som traditionellt Ă€r kopplad till den berömda ”guerlinaden”.

«La Petite Robe Noire» har undertecknat med sina karakteristiska fruktiga blommor och vet hur man pÄ ett briljant sÀtt blandar djÀrvhet och historia, modernitet och tradition. Guerlain erbjuder dÀrmed en mycket feminin och tidlös doft, precis som Coco Chanel satte modetrenden med en svart klÀnning som nu har blivit en bra garderobsklassiker. Chansen har vunnits eftersom «La Petite Robe Noire» fortsÀtter att vara en enorm hit i parfymeri, som förblir sÄ eftertraktad och uppskattad som möjligt.

Leave a Reply