Guerlain-cat Varumärken

Guerlain L’Homme Idéal Extrême Eau de Parfum

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Guerlain. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Guerlain L’Homme Idéal Extrême Eau de Parfum. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Guerlain L’Homme Idéal Extrême Eau de Parfum

 

 

 

L’Homme Idéal är idag en essens som förvandlats till en kult, som också har återuppfunnits flera gånger i en Köln, en Eau de Parfum, en sportutgåva och en mer intensiv version. Redan idag beslutar Guerlain att ge oss ett nytt porträtt av L’Homme Idéal. Dess stjärnparfym uppfinns på nytt och blir L’Homme Idéal Extrême.

L’Homme Idéal Extrême de Guerlain, en kryddig och träig essens

L’Homme Idéal Extrême tar DNA från sina föregångare och förvandlar sin kultdoft till en mer kryddig och träig upplaga. Här har Thierry Wasser, varumärkets parfymer, beslutat att återuppfinna mandeldoften, huvudingrediensen i hela L’Homme Idéal-sagan, sedan lanseringen 2014. Alltid väldigt sensuell, detta råmaterial blir mer eldstarkt och oklandligt. , särskilt i kontakt med kryddor och varm tobak. Allt börjar med mycket kontrasterande toppnoter. L’Homme Idéal Extrême kombinerar först bergamottens färskhet med gnistan av rosa peppar. Sedan innehåller dess hjärta kanel, en mycket livlig och utsökt krydda, åtföljd för tillfället av en saftig plommon till perfektion. Heliotropen ger ensemblen ett mer elegant blommigt andetag. Slutligen förstärker patchouli och cederträ sin träiga kraft, medan tobak och läder blandas för att bilda ett mest förföriskt spår.

Extreme Ideal Man, porträttet av en eldig och självsäker man

Extreme Ideal Man är inte symbolen för en viss människa, utan snarare adresserar den del av idealet som finns i var och en av oss. Han målar inte ett tydligt definierat porträtt av mannen, utan strävar efter att lyfta fram de bästa egenskaperna hos var och en. För att få en bättre uppfattning om hennes personlighet har Guerlain till och med utformat en flaska i sin bild. L’Homme Idéal Extrême presenteras i en fyrkantig flaska med imponerande storlek. Här är denna flaska plagget för all maskulin karisma. Dess fasade stopp ger den också större elegans. Så märkte du dessa nya röda detaljer? De upprepar den ”extrema” och passionerade sidan av den nya mannen Guerlain. Denna färg är särskilt framträdande på etiketten för denna parfym, liksom på locket. Dessutom är denna cylindriska cabochon nu dekorerad med ett guilloché-motiv, lånat från klocktillverkarens värld. Utan tvekan är L’Homme Idéal Extrême också en mycket elegant person. För mer modernitet är en kromring på höjden på din hals inbjuden. Om «L’Homme Idéal Extrême är en myt, är dess doft verklighet». Du kan välja mellan denna essens i två olika kapaciteter, 50 eller 100 ml.

Leave a Reply