Guerlain-cat VarumÀrken

Guerlain Vetiver Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Guerlain Vetiver Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Guerlain Vetiver Eau de Toilette

 

 

 

En inspiration hade just fötts. SÄ hÀr utvecklades en av de mest emblematiska juicerna för parfymerier för mÀn: vetiver. En riktig hyllning till det hÀr rÄmaterialet som Àr typiskt för herrparfymer, denna juice framstÀlldes 1959 och har vÀvt sig genom Ärhundradena för att nÄ oss intakt nÀstan 60 Är efter skapandet.

Jean-Paul Guerlain första parfym

Det var dÄ nÀr han bara var 22 Är som Jean-Paul Guerlain bestÀmde sig för att göra sina egna parfymer. Det mÄste sÀgas att han fördjupade sig i parfymvÀrlden frÄn en mycket ung Älder! Faktum Àr att Àven om Vetiver kommer frÄn ett möte i hjÀrtat av naturen som beskrivits ovan, Àr det ocksÄ en doft vars bas redan fanns i Guerlain-verkstÀderna. Dessutom Àr Vetiver en moderniserad version av en herr eau de parfum som redan skapats pÄ Guerlain och populÀr i Mexiko. Jean-Paul Guerlain bestÀmde sig för att tillÀmpa och modernisera den. Det gjorde honom till en mer maskulin juice Àn nÄgonsin och sÀrskilt levande. Dessutom Àr det förmodligen din dynamik som Àr kÀllan till alla dina önskemÄl. Dessutom Àr vetiver en mycket intressant juice pÄ grund av dess kontraster. Dessutom kombinerar den mycket livliga och flyktiga toner med en mer trÀig och kryddig bakgrund. SÄledes Àr Vetiver utformad i bilden av en dynamisk och sportig man som gillar att visa upp bÄde sin virilitet och sin elegans. Vetiver Àr en juice som inte kan administreras varken efter Älder eller efter plats. Det Àr lÀmpligt för alla typer av personligheter, frÄn urbana och sociala mÀn till Àkta naturÀlskare.

Vetiver kontraster

Vetiver börjar med en penetrerande och eldig friskhet. Denna doft associerar omedelbart olika citrusfrukter som bergamott, citron, apelsin och grapefrukt. DĂ€rför Ă€r dess livliga och flyktiga friskhet bĂ„de kryddig och glittrande. SĂ„ ditt hjĂ€rta blir starkare nĂ€r det gĂ€ller maskulinitet. Kombinera kryddor som peppar, chili eller muskotnöt. Det slĂ€pper ocksĂ„ ut tobakskrullar innan det utvecklas till en mer trĂ€ig signatur. Naturligtvis Ă€r den haitiska vetiveren nĂ€rvarande vid sin bas. Den Ă€r berikad med sandeltrĂ€ets mjukhet och patchoulis djup. Tonkabönan avrundar dock allt och lĂ€mnar en sĂ€rskilt öm doft. Vetiver finns sedan i den fyrkantiga och massiva flaskan som Ă€r typisk för Guerlain-huset. Å andra sidan, lĂ„t oss notera att detta fall gjorde sitt utseende för första gĂ„ngen i samband med lanseringen.

Leave a Reply