Guess-cat VarumÀrken

Guess Girl Belle Guess Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guess. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Guess Girl Belle Guess Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Guess Girl Belle Guess Eau de Toilette

 

 

 

Det var under en resa till USA att de bestÀmde sig för att Àndra sitt företagsnamn till Guess och startade sin verksamhet i Los Angeles. Idag anses Guess vara den mest «franska» av de kaliforniska varumÀrkena. 2013 introducerade Guess «Guess Girl», en rolig och romantisk doft. Samma Är presenterar Guess-huset en nytolkning med «Guess Girl Belle», mer sensuell och intensivare Àn originalet.

NÀr gissflickan blir förförare

«Guess Girl» skildrar en romantisk, men ÀndÄ charmig och lekfull ung kvinna. Dess blommiga fruktiga doft Àr söt och förtjusande. «Guess Girl Belle» Àr en nytolkning av den första «Guess Girl». Vid detta tillfÀlle Àr Guess-kvinnan oemotstÄndlig och mer sensuell Àn nÄgonsin. «Guess Girl» förkroppsligar feminin förförelse och understryker den «sexiga kvinnan» i Guess-huset. Den berömda amerikanska skÄdespelerskan och producenten Amber Head valdes att representera «Guess Girl Belle». Med en förförisk cocktailklÀnning indikerar den perfekt tolkningen av livets glÀdje av doften «Guess Girl Belle».

De sensuella anteckningarna frÄn Guess Girl Belle

«Guess Girl Belle» definieras som en fruktig blommig doft, som originalet. «Guess Girl Belle» öppnar med fruktiga toner av röda bÀr. De doppas sedan i en rosig champagne. HjÀrtat Àr en underbar blommig cocktail med nÀrvaron av violett, pion och jasmin. Basen Àr extremt sensuell tack vare sandeltrÀ, vanilj och vita muskler. NÀr det gÀller flaskan, ta koder frÄn «Guess Girl». Men hennes fÀrg Àndras och hon klÀr sig i lila, en ultraförförisk fÀrg. Guld och lila valdes för att representera «Guess Girl Belle» och göra henne Ànnu ljusare. Flaskans cabochon, alltid i form av en blomma, Àr fÀrgad för tillfÀllet, en rödblÄ violett.

Det var samma Är som Guess House beslutade att presentera «Guess Girl» och «Guess Girl Belle». Om den senare Àr lika romantisk som originalet, framtrÀder «Guess Girl Belle» pÄ ett mer förföriskt sÀtt. «Guess Girl Belle» Àr tillÀgnad kvinnor som kÀnner sig vackra, sjÀlvsÀkra, sexiga och romantiska samtidigt. Kompositionen Àr sensuell tack vare de fruktiga och blommiga tonerna. «Guess Girl Belle» lÀmnar ett mycket feminint och mycket speciellt spÄr, ett spÄr som vi inte kommer att glömma.

Leave a Reply