Guerlain-cat VarumÀrken

Habit Rouge Guerlain eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Habit Rouge Guerlain eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Habit Rouge Guerlain eau de parfum

 

 

 

Inspirerad av ryttarvÀrlden Àr detta en orientalisk och citrusdoft, ursprungligen designad av Jean-Paul Guerlain. För att se utseendet pÄ en första mer kryddig version av dess doft var det inte förrÀn 1967. Habit Rouge Eau de Parfum Àr under tiden den andra upplagan av sagan, född 2003. Med den Àr den traditionella doften av Habit Rouge It Àr upplyst med neroli, medan dess vedartade spÄr förbÀttras pÄ grund av nÀrvaron av gammalt trÀ.

Habit Rouge Eau de Parfum, en hyllning till ryttarvÀrlden

För att bĂ€ttre förstĂ„ universum och stilen för denna parfym mĂ„ste vi grĂ€va in i familjen Guerlain. I sjĂ€lva verket har den senare alltid oĂ€ndligt dragits till ryttarvĂ€rlden. Alla de berömda parfymerna av mĂ€rket, och sĂ€rskilt Jean-Paul Guerlain, var erfarna ryttare och trĂ€nare. Det Ă€r hĂ€r Habit Rouge hĂ€mtar sin inspiration. Denna juice hĂ€nvisar till konsten att dressyr, springhoppare eller jĂ€gare med hundar, till hĂ€st. Just frĂ„n hans klĂ€dsel tar det sitt namn, som «det furtive utseendet pĂ„ den stridröda av tunikan hos en man vars energiska hand grep om en fullblods tyglar.» Ännu mer Ă€n sin föregĂ„ngare, och med tanke pĂ„ de lyxiga ingredienserna som den innehĂ„ller, framkallar Habit Rouge Eau de Parfum bilden av en raffinerad och vĂ„gad man, som leder sitt öde med iver och sensualitet.

Habit Rouge Eau de Parfum, en orientalisk och kryddig doft

NÀr det gÀller luktkompositionen Àr Habit Rouge Eau de Parfum Ànnu mer spÀnnande och vÄgad Àn sina föregÄngare. Det kÀnnetecknas av ett spÄr utrustat med extrem sensualitet. Alternativt uppfriskande, varm, orientalisk eller vanilj, skapa överraskningar under hela din upptÀckt. Det börjar först med en fÀrsk bitter orange ton. DÄ blir hennes hjÀrta kryddigare nÀr hon lyser upp med neroli och jasmin. LÀdret förstÀrker animation av denna komposition, samtidigt som den kombineras med mer bÀrnsten och vaniljnoter. För en mer elegant och distinkt effekt sublimerar en gammalt trÀöverenskommelse helheten.

Den tidlösa förfining av Guerlain-flaskan

Eftersom denna parfym Àr utformad för en raffinerad man, visar dess flaska absolut rigor och renhet. Den hÀr Àr fortfarande identisk med hans major. Det Àr fortfarande en tjock glasrektangel, vars kanter Àr fint huggen. Det finns ocksÄ ett utrymme för att bÀra din röda tagg i centrum. I det Àr hans namn inskrivet i all nykterhet, med en mycket couture-anda. Sedan 2016 har Habit Rouge-flaskan ocksÄ toppats med en trÀpropp. Den hÀr Àr ocksÄ tonad röd medan den tittar pÄ en mer modern metallring. Modern, geometrisk och rigorös, Habit Rouge Eau de Parfum-flaskan Àr ett bevis pÄ Guerlains tidlösa franska elegans.

Leave a Reply