HermÚs-cat VarumÀrken

HermĂšs Eau de Toilette Kit

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket HermÚs. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av HermÚs Eau de Toilette Kit. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – HermĂšs Eau de Toilette Kit

 

 

 

HermĂšs har alltid kĂ€nt hur man anpassar sig för att diversifiera sina aktiviteter, och mĂ€rket gick in i parfymvĂ€rlden 1951 med en feminin doft «Eau d’HermĂšs». År 1970 avslöjade HermĂšs-huset «Equipage», en raffinerad essens som vĂ€cker smak för delning.

Den första herrdoften frÄn HermÚs-huset

Equipage Ă€r en stor klassiker i parfymer för mĂ€n, och det Ă€r ocksĂ„ mĂ€rkets första herddoft. Mycket aromatisk, det ger ocksĂ„ ett felfritt grepp. Det ger de mĂ€n som bĂ€r det en viss karisma med en mystisk och rasande sida. HermĂšs erbjuder bĂ„de sin talang som konstnĂ€r och hantverkare hĂ€r. Raffinerat och elegant, «Equipage» avslöjar delning och laganda. Aromatisk, kryddig och trĂ€ig, «Equipage» kombinerar det klassiska och det moderna. HalvvĂ€gs mellan styrka och delikatess Ă€r «Equipage» en Ă„terspegling av en perfekt balans och oklanderlig kunskap. 1992 moderniserades «Equipage» för att ge den en modern touch. Den nya “Crew” har inte förĂ€ndrats mycket, men den Ă€r mjukare och lĂ€dret Ă€r mer nĂ€rvarande. År 2015 ville Jean-Claude Ellena ocksĂ„ revidera originalkompositionen och presenterade «Equipage GĂ©ranium».

Fern Crew

«Utrustning» Àr som ett vittnesbörd om varumÀrket HermÚs, ett vittnesbörd om dess kunnande och talang genom tiderna. De aromatiska tonerna i början av «Equipage» ger det en uppriktig livlighet. DÀrför Àr Clary associerad med apelsin, rosentrÀ och mace. Kryddorna finns dÀr för att avslöja sin kraft tack vare kanel- och tallnÄlarna. Ormbunken sticker ut sÀrskilt hÀr. Nejlika och liljekonvalj erbjuder en ganska feminin touch. Slutligen Àr spÄret trÀdbevuxet och ihÄllande. Den Àr gjord av vetiver, patchouli, ekmossa och tonkaböna. Allt detta belyser kompositionens maskulina sida. AtmosfÀren i «Equipage» Àr lika nykter som den Àr manlig. NÀr det gÀller flaskan anvÀnder den idag koder för de ikoniska flaskorna i mÀrkets klassiska parfymer. Dessa flaskor designades frÄn vagnar frÄn förr och erbjuder ett ultra-elegant utseende.

VarumÀrkets första herddoft, «Equipage» Àr idag ett riktmÀrke i parfymvÀrlden. Orientalisk, ormbunke, denna doft Àr vÀldigt balanserad. Ormbunken i överdos ger ett mycket aromatiskt utseende som senare ger en mycket speciell signatur till «Equipage». Mellan styrka och sötma Àr «Utrustning» en vÀsen av delning som lÀmnar ett evigt fast spÄr.

Leave a Reply