Hermès-cat Varumärken

Hermès Hermès Twilly Eau de Parfum

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Hermès. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Hermès Hermès Twilly Eau de Parfum. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Hermès Hermès Twilly Eau de Parfum

 

 

 

Sedan, under årtiondena, har dess affärssektor utvecklats enormt för att möta de ständigt ökande förväntningarna hos en avancerad kundkrets. Idag är Hermès verkligen mycket känd i parfymvärlden, men den är också känd för sina halsdukar. Men som för att skapa en länk mellan dessa två universum, har Hermès valt den här gången att skapa en doft som heter Twilly.

The Twilly, vad är det?

Först och främst, låt oss börja med att definiera vad Twilly är. Om du följer modenyheterna är du bekant med ikoniska sidenrutor. Deras sjalar såg dagens ljus i mitten av 1940-talet och har blivit viktiga delar i Hermès-katalogen. Frukten av omsorgsfullt arbete och erbjuder en mycket bred färgskala, rutor säljer nu för en liten förmögenhet och finns i olika storlekar. Twilly Hermès är en av de mest moderna ättlingar. Den dök upp i början av 2000-talet och är varumärkets minsta Carré. Den mäter 86 cm lång och bara 5 cm bred. Därifrån tillåter det allt vågat och har ingen annan gräns än bärarens fantasi. I det här fallet kan Twilly bäras på nacken såväl som på håret eller på handleden. Därför är det logiskt att du den här gången har investerat i parfymsektorn.

Twillys skarpa och bitande komposition

Twilly är en parfym som vi är skyldiga den begåvade Christine Nagel, Hermès officiella parfymer. Genom denna doftvalde kompositören att tala direkt till unga kvinnor. Hon har gjort denna juice till ett koncentrat av impertinens, samtidigt störande, kryddig och orientalisk. Twilly börjar med ett nytt ingefära andetag. Erhålls genom destillation av roten, detta råmaterial ger här en kryddig, kryddig, fuktig och tvålig arom. Då överförs den av mer femininitet och belyser det absoluta tuberosen. Denna honungsväxt utvecklar en varmare fasett i denna doft. Slutligen avslutar Twilly med en krämigare och mjukare känsla. Det är omslaget av den träaktiga och mjölkiga lukten av sandelträ.

Lanterne d’Hermès-flaskan pryds med ett nytt tillbehör

För tillfället har Hermès också uppfunnit sin berömda Ficklampa. En riktig ikon för varumärket, det är en tunn och raffinerad glaskolonn, direkt inspirerad av lyktan från förr vagnar. Enheten är försedd med ett skruvlock som gör det möjligt att använda det vid stänk eller det kan ersättas med en skruvpump för användning vid sprutning. Dess orange färg ger en glittrande och jovial känsla från första anblicken. Slutligen notera att det här fodralet kompletteras med en mycket färgstark mini Twilly fastspänd runt halsen.

Precis som en liten svart klänning är en integrerad del av en kvinnas garderob, har Hermès-halsduken blivit en riktig häftklammer. Antaget av alla fashionistas på planeten erbjuder det miljarder möjligheter för dem som vill bära det på ett vågat sätt. Vissa samlar in dem, andra använder den för att förbättra en elegant eller avslappnad outfit. För att släppa lös din fantasi finns Carré Hermès i flera format. En av de minsta heter Twilly. Fokusera på denna bit kultsilke.

Utvecklingen av Carré Hermès

Carré Hermès är en liten fyrkantig silkeshalsduk som mäter 90 x 90 cm. Under årtiondena har det blivit en flaggskeppsprodukt av varumärket Hermès. Det skapades 1937 av Robert Dumas, Hermès konstnärliga chef. Den första Carré av märket tog namnet «Jeu des Omnibus et Dames Blanches». Inspirerad av ett slags Goose Game som var mycket populärt då, orsakade det omedelbart uppståndelse. Men lite efter lite har Carré Hermès sett att många olika skapelser dyker upp. Idag är designen väldigt varierad och de stilar som Hermès erbjuder är också. Det finns Hermès-torg som sträcker sig från det mest klassiska till det mest samtida, från enkla traditionella mönster till ultramoderna graffiti. Hermès-rutorna är inte längre fyrkantiga. Faktum är att de under 70 år av existens inte har förvandlats till större eller mindre format utan också till längre former som Twilly’s. För att ge dig en uppfattning om vikten av Hermès-torg, kom ihåg att det för närvarande finns mer än 1500 olika silkescreenade mönster och att dessa kommer från ett färgschema med 75 000 nyanser. Varje exemplar arkiveras i Hermès “carréothèque” och säljs för närvarande runt en plats var 30: e minut runt om i världen. Som du kan se är den här produkten en kultartikel, en riktig Hermes-bästsäljare. Twilly är emellertid inget undantag från regeln och släpper loss alla vågade.

Fokusera på Twilly Hermès

Twilly Hermès uppträdde i början av 2000-talet. Det har blivit en riktig favorit bland fashionistas och är ett särskilt trendigt objekt som du absolut måste ha idag! Twilly är en riktig favorit, mångsidig och multifunktionell. Därför kan Twilly bäras som ett enkelt armband eller som ett bälte. Den kan bindas i håret eller precis runt halsen, så att de två sidorna sticker ut nonchalant. På det här sättet pryder det ett elegant och sofistikerat utseende samt en mer informell outfit. Twilly har generellt mindre mönster än originalet Carré Hermès. Det erbjuder många möjligheter och kommer säkert att förföra dig med sina ljusa färger och sina många variationer av stilar. Så vad väntar du på att skämma bort dig själv med den här lilla juvelen av spetskompetens, att bära helst som tidigare sprutats med en Hermès-parfym …

Leave a Reply