HermÚs-cat VarumÀrken

HermĂšs Rose Grapefrukt Eau de toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket HermÚs. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av HermÚs Rose Grapefrukt Eau de toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – HermĂšs Rose Grapefrukt Eau de toilette

 

 

 

Dessa 2 Eaux de Cologne Ă€r en del av kontinuiteten i Françoise Carons skapande samtidigt som de erbjuder vackra belysningar runt rĂ„materialet. Elegant och uppfriskande, frĂ€sch och raffinerad, Ellena förstorar Eau de Cologne för att göra det till en riktig doft av stil 


Med Pink Grapefruit Water markerar Ellena en ÄtergÄng till HermÚs-grunderna

Françoise Carons skapelse kring apelsin och skrynklig mynta, som döptes 1997 till Eau d’Orange Verte, Ă€r utan tvekan en av de mest framgĂ„ngsrika HermĂšs-parfymerna. Parfymeraren kunde Ă„terstĂ€lla Eau de Cologne till sin tidigare popularitet genom att erbjuda nya rĂ„varor som den fruktiga svarta vinbĂ€rsknoppen eller den kraftfulla mynten.

«Faktum Ă€r att vi i tvĂ„ Ă„r har diskuterat [HermĂšs et Jean-Claude Ellena] för att kolonierna Ă€r ett territorium som liknar grunden till huset. En enkel men detaljerad doft, en gest bĂ„de maskulin och feminin 
 Kort sagt, en viss aristokratisk anda. «

Det Ă€r uppenbart att dessa Eaux de Cologne, dessa parfymer som Ă€r tĂ€nkta att vara bĂ„de kortvariga och sofistikerade, skulle föras helt av konstnĂ€ren Ellena. SĂ„ han började med den hĂ€r nya upplevelsen för att ge Eau d’Orange Verte tvĂ„ vackra eftertrĂ€dare som skulle förnya genren.

Eau de Pamplemousse rose erbjuder en kryddig anteckning som man kan hitta klassisk för en Köln. Denna citrusfasett sammanfogar dock en anteckning av ros som ger mjukhet och elegans, en vind av modernitet och förförelse.

”LĂ„t oss sĂ€ga att den som heter Pink Grapefruit Water har allt för att omedelbart förföra. Den har den frĂ€scha apelsinlukten, den grapefruktskal som kompletteras med en mycket blĂ€ndande naturlig ros. Hon Ă€lskar det. »Jean-Claude Ellena för rosa grapefruktvatten.

NÀr grapefrukten lyser med den kÀnsliga och lysande rosa blomman

De «unika parningarna» som erbjuds av den nya Eaux de Cologne HermĂšs-kollektionen kunde inte klara sig utan den vackra Eau d’Orange Verte-flaskan i form av en mycket igenkĂ€nnlig vagnlykta. Flaskan moderniseras dock för Eau de Pamplemousse-ros genom att anta ljusgröna fĂ€rger, glada och skimrande av modernitet.

Hur kan du förestÀlla dig att den förföriska rosa Eau de Pamplemousse inte kunde öppna mer Àn med en ultra-toning orange och grapefrukt start? Som en fÀrsk fruktjuice, njuter vi av dessa toppnoter tills vi upptÀcker delikatessen och mjukheten hos rosen som placeras dÀr, i hjÀrtat av detta vatten, som om vi bÀttre vill linda oss med sin blommiga sensualitet. Rabarbernoten lÀgger till en aning socker till denna berusande sammansÀttning, precis som svarta vinbÀrsspiran gjorde i Green Orange Water tidigare. Slutligen ger vetiver och cedertrÀ, rökt och fÀrgat med socker, sitt trÀaktiga djup till den flÀtiga mjukheten hos vita muskler.

”Klassisk i sitt tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt som gynnar citrusens livlighet och friskhet, kĂ€nnetecknas Eau de pamplemousse rose av moderniteten i sitt skrivande. Citrus temat i denna berĂ€ttelse, förkroppsligad hĂ€r av grapefrukten, kommer till liv med en ny glöd i kontakt med rosen. »HermĂšs för rosa grapefruktvatten.

Leave a Reply