Parfymörer

Huclier Jacques

FÄ reda pÄ mer

Jacques Hucliers utbildning och karriÀr

Jacques Huclier passerade, som mÄnga kÀnda parfymerare, genom bÀnkarna pÄ den internationella skolan för parfymeri i Versailles, ISIPCA. KÀnd anlÀggning, detta Àr det bÀsta sÀttet att bli en parfymör och att göra sig ett namn i detta yrke idag. Han tog examen dÀr 1987 och gick med i Haarmann & Reimer-huset Äret dÀrpÄ som juniorparfym. Sedan 1990 flyttade han till ett större företag och flyttade till Quest International, nu Givaudan. Han började med att inta en stÀllning som parfymör i fina dofter i Paris. Han hade denna position i Ätta Är i Frankrike innan han lÀmnade, frÄn 1998 till 2003, till New York, inom samma ram. Sedan, efter denna lÄnga vistelse pÄ andra sidan Atlanten, ÄtervÀnde han till Frankrike och Àndrade slutligen inte sin stÄndpunkt förrÀn 2007. Sedan den dagen har han innehaft stÀllningen som högre parfymör för Givaudan, en verklig invigning. SÄledes drar han nytta av den otroliga berömmen av detta varumÀrke, vilket gör att han kan samarbeta med de största lyxhusen och vara en av de mest produktiva parfymerna i sin tid.

Parfymerna till Jacques Huclier

Jacques Huclier har samarbetat med flera designhus. SĂ„ledes har han arbetat med O Boticario, Nina Ricci, Carte Of The Heart, Deviner, Gucci, Davidoff och Adidas. Med andra ord tycker Jacques Huclier om att utveckla parfymfilmer lika mycket som att arbeta för sĂ„ kallade mer konfidentiella varumĂ€rken. ÄndĂ„ Ă€r dess kĂ€ndis frĂ€mst baserad pĂ„ parfymerna frĂ„n Thierry Mugler. Faktum Ă€r att han lanserade sitt samarbete med varumĂ€rket 1996 genom att skapa A * mĂ€n för mĂ€n. DĂ„ tvekade han inte att Ă„ngra och dekonstruera sin ursprungliga komposition för att skapa flera variationer: Kaffe, Havanna, Pure Shot, Tonka, Zest Ultra, Ice … Det finns nu nĂ„got för alla smaker och för alla typer av mat. ’mĂ€n.

Jacques Huclier Àr en komplett parfymör som lyckas lika mycket med att skapa fÀrska och uppfriskande juicer som att utveckla bÀrnstensfÀrgade och förföriska dofter. Hennes mönster passar lika bra för det rÀttvisare könet som för det manliga och lyckas möta kommersiella behov samtidigt som de tillfredsstÀller hennes grÀnslösa kreativitet.

[

Leave a Reply