Hugo Boss-cat VarumÀrken

Hugo Element Eau de Toilette Hugo Boss

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Hugo Boss. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Hugo Element Eau de Toilette Hugo Boss. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Hugo Element Eau de Toilette Hugo Boss

 

 

 

Med honom resonerar staden som ett hjÀrtslag. Inte överraskande Àr Hugo Element ocksÄ innesluten i en syrgascylinder. Detta ger mannen som bÀr den ett riktigt frisk luft varje dag.

NÀr staden blir en inspirationskÀlla för Hugo Boss

MÄnga mÀnniskor upplever stadsmiljön i sin mest negativa aspekt. Faktum Àr att bitumen, trafik, byggnader, föroreningar Àr element som vi associerar med grÄtt och dagligt dyster. Mannen Hugo Boss har dock beslutat att se vÀrlden i ett nytt ljus. Sedan verkar det utvinna sitt syre frÄn ett stadsuniversum. Hugo Element Àr doften av en stadsbor som inte skulle Àndra sin plats i staden för vÀrlden. Du kÀnner dig felaktig pÄ den hÀr platsen och du behöver inte en karta eller kompass för att komma runt. Hugo Boss-mannen gillar att förlora sig i mÀngden. Det finns bra i hans kropp, bra i hans tid och bra i hans skor. I sjÀlva verket Àr Hugo Element lÄngt ifrÄn de alltför sofistikerade juicer som Hugo Boss undertecknat. Det visar ett mer avslappnat och bestÀmt samtida utseende. Det Àr dock fortfarande mycket snyggt och verkar hÄlla jÀmna steg. Hans charm fungerar sedan direkt. Det Àr nÀstan instinktivt och dÀrför Àr det omöjligt att motstÄ. Hugo Element har gjort staden till sin bÀsta motor. Det kunde fÄnga alla vibbar för att leverera en helt pirrande doft.

Den friska och livliga explosionen av Hugo Element

Idén att arbeta runt det urbana temat kommer frÄn parfymören Nathalie Feisthauer. DÄ valde han en frÀsch, explosiv och maskulin doft som slÀpte oss djupt in i staden. Vad mer Àr, om den senare valde att kalla hennes parfym pÄ det sÀttet, Àr det helt enkelt för att det verkar gruppera de fyra elementen, nÀmligen vatten, jord, luft och eld. Detta ger oss först en marin friskhet som hÀrrör frÄn calone, en molekyl som Àr kÀnd för sin vattenlevande smak. DÄ förbÀttras dess luftiga friskhet genom nÀrvaron av citron och bitter apelsin. Dess mest aromatiska och kryddiga hjÀrta tÀnds som en glödande eld. InnehÄller ingefÀra, svartpeppar och korianderblad. Hugo Element saknar sÄledes inte temperament och hÀr visar han all sin kraft. Dess bas Àr mörkare, jordnÀra och trÀig. Det Àr sÀrskilt fyllt med ceder, vetiver och rökelse. DÀrefter finns Hugo Element i en bestÀmd samtida flaska. Det hÀr Àr som en ren syrgascylinder. Den kombinerar glas och metall, vilket reflekterar ljuset i vÀggarnas lite blÄaktiga genomskinlighet.

Leave a Reply