Hugo Boss-cat VarumÀrken

Hugo Reversed Eau de Toilette Hugo Boss

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Hugo Boss. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Hugo Reversed Eau de Toilette Hugo Boss. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Hugo Reversed Eau de Toilette Hugo Boss

 

 

 

Med Hugo Reversed skapade Hugo Boss evenemanget och vÄgade erbjuda en maskulin doft lika unik som den vackra modekapselkollektionen som lanserades 2018.

Hugo Reversed, en herrdoft av Hugo Boss som överraskar oss igen!

FrÄn mode till parfymer finns det bara ett steg och Hugo Boss gillar att ta det regelbundet genom att erbjuda manliga dofter som pÄ alla sÀtt motsvarar klÀdstil hos de mÀn som följer etiketten.

PÄ Hugo Boss kommer det att finnas frÀscha, moderna dofter Àn den absoluta bÀstsÀljaren Hugo Man frÄn 90-talet som parar sig vackert med de diskreta nyutsmyckade logotyperna. Det kommer naturligtvis ocksÄ att finnas de parfymer som klÀr Hugo Boss-drÀkten lika elegant som den magnifika och omisskÀnnliga Boss Bottled eller den sensuella och sÄ virila Boss the Scent.

Sedan, frÄn och med 2019, kommer Hugo Reversed att vara parfym för dessa eldiga unga mÀn som har anvÀnt Hugo Reversed-kollektionen och dess logotyp upp och ner med glÀdje och vÄg. En kollektion och nu en parfym som överraskar med sin kreativitet och glÀdjer de smÄ med sin önskan att lysa bÄde i de berömda modieselfiesna och i sina kontrasterande dofter.

”I stĂ€ndig utveckling anpassas HUGO REVERSED-kollektionen till den avantgardistiska trenden som tar över vĂ„ra skyltfönster. Denna nya kollektion Ă€r modern och i perfekt harmoni med dem som bĂ€r den. Paulette, om Hugo Reversed.

Hugo Reversed Àr dÀrför en doft som passar mer Àn nÄgonsin i hjÀrtat av den trend och modernitet som Hugo, Hugo Boss modemÀrke för unga mÀn, vill försvara.

Mellan vedartade sensualiteter och intensiv citrusfrukthet sticker Hugo Reversed ut

Med Hugo Man kunde Hugo Boss-huset demonstrera 1995 att det visste hur man skapar uppfriskande och frÀscha dofter utan att förlora en iota av sin absoluta elegans. SÄ Hugo Man kommer att klÀ de nya Hugo Boss-mÀnnen med sin blommiga friskhet i flera Är, mÀn som bÀr jeans och vita t-shirts lika eleganta som de som bÀr kostymer.

Hugo Reversed pÄminner oss om vitaliteten hos denna Hugo Man (eller Hugo Signature), eftersom han med sina motsatta men kompletterande aspekter förkroppsligar den ultramoderna mannen som bÀr Hugo Reversed-kollektionen.

Hugo Reversed öppnar med en bergamott och en kalabrisk grapefruktnota, och Àr ultratonisk och dess medelhavsrosmarinaromer kommer bara att ge en intensiv kÀnsla av ordnad friskhet. En friskhet som emellertid kommer att fÀrgas med en vetiver som Àr helt motsatt den i Haiti. En ganska sÀllsynt vetiver i sitt rÄa tillstÄnd men sÄ sublimt tack vare dess jordiska, rökiga och trÀiga aspekter som pÄminner oss om önskan om Àkthet hos denna Hugo Reversed man som leker med logotyper för att skapa överraskning.

Leave a Reply