Jimmy Choo-cat VarumÀrken

Illicit Jimmy Choo Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jimmy Choo. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Illicit Jimmy Choo Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Illicit Jimmy Choo Eau de Parfum

 

 

 

Faktum Àr att de alla komponerades av samma nÀsa, den begÄvade Anne Flipo. Tilldelad som Ärets bÀsta parfymer 2014, ÄtervÀnder hon den hÀr gÄngen för modetillbehörsmÀrket Jimmy Choo. Dess doft heter Illicit och Àr avsedd för en kvinna som Àr lika kraftfull som hon Àr elegant.

Jimmy Choos fru

Illicit Ă€r en juice för en elegant och lysande kvinna. Detta följer sedan perfekt den bild som vanligtvis kommer frĂ„n Jimmy Choo-mĂ€rket. Den senare vet hur man hĂ„ller sig vĂ€ldigt elegant och samtidigt Ă€r sĂ€rskilt sexig. Vi kan lĂ€tt förestĂ€lla oss den olagliga parfymen som Ă„tföljer en klĂ€nning med lĂ„g halsringning och Ă„tföljs av vackra pumpar frĂ„n Jimmy Choos hus. IlĂ­cito Ă€r en vĂ„gad och ganska gĂ„tfull juice. Det Ă€r en kvinna som vĂ„gar och som fascinerar i provokation. Ägare av sitt eget öde, hon Ă€r inte rĂ€dd för att utmana den etablerade ordningen och det Ă€r utan tvekan ett av elementen som gör henne sĂ„ attraktiv. Den olagliga kvinnan gillar att ta risker och hennes snabba intelligens lönar sig i hennes personliga och professionella liv. SĂ„ledes verkar hennes parfym vara en av hennes största allierade, vĂ€nder mĂ„nga huvuden i hennes kölvatten och leker med förförelse. Illicit Ă€r en förtrollande, förförisk och busig juice. Det Ă€r sĂ„ Jimmy Choo valde en ohĂ€mmad kvinna att följa med honom. Detta spelas av modellen Sky Ferreira, en vĂ€ldigt rockflicka med ett fantastiskt temperament! Slutligen, kom ihĂ„g att denna juice ocksĂ„ Ă€r en beroendeframkallande förförare. Som Anne Flipo förklarar, «mĂ„ste partnern som bĂ€r det förtrollas som om det vore ett filter av kĂ€rlek.»

Illicit’s blommiga delikatess

Men vilket bÀttre sÀtt att förföra kvinnor Àn genom frosseri? I den hÀr bemÀrkelsen leker Illicit med aptitretande, blommiga och uppfriskande toner. Det börjar med en penetrerande energi baserad pÄ bitter orange och ingefÀra. Det avslöjar ocksÄ omedelbart sin afrodisiakumssida. Sedan Àr det den romantiska kvinnligheten som rÄder tack vare rosens nÀrvaro. Denna blomdronning Àr associerad med en rik och sofistikerad jasmin. SÄ det Àr i dess bakgrund som hela dess frosseri framtrÀder. Illisits spÄr avslöjar ett andetag av honung och bÀrnsten. Denna mjuka fusion Àr ytterligare utsmyckad med sandeltrÀ för en sann njutning. Allt finns i en rund, vackert skulpterad flaska. Den hÀr Àr designad i art deco-stil och dess transparens avslöjar en gyllene nyans som lyser genom flera vertikala spÄr. I sjÀlva verket Àr basen pÄ denna flaska prÀglad och hela kronas av en silverlock som skapar effekten av en riktig spegel. Allt Àr klassiskt och samtida, avgjort lyxigt och sÀrskilt förföriskt.

Leave a Reply