Lalique-cat VarumÀrken

Illusion Captive 1898 Lalique Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Lalique. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Illusion Captive 1898 Lalique Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Illusion Captive 1898 Lalique Eau de Parfum

 

 

 

Hans passion för vackra saker överlÀmnades frÄn generation till generation. Dessutom har Lalique vetat hur man kan förnya sig och fÄ nya horisonter samtidigt som man behÄller sitt prestigefyllda arv. Idag Àr Lalique ocksÄ kÀnd i parfymvÀrlden. SÄledes glÀder det oss Äterigen med en överdÄdig parfym. Fokusera pÄ den fÄngna illusionen.

Lalique hyllar sin Libellule-brosch med Illusion Captive

Illusion Captive Àr en doft som kommer frÄn Noir Premier-samlingen. Var och en av dofterna i detta sortiment finns dock i en flaska vars glasvÀggar Àr inspirerade av de vackraste smyckena frÄn Lalique. Alla parfymer i Noir Premier Collection presenteras sÄ hÀr i flaskan «Quatre Aigle», designad av René Lalique sjÀlv 1911. Illusion Captive Àr inget undantag frÄn regeln. Emellertid kryper en liten nyhet genom vÀggarna. Det Àr sublimerat med en gyllene glans som bildar en slags skarp design. Dessutom finns detta mönster ocksÄ i sin kartong, i mörkare nyanser, svart och grÄtt. Denna design Àr direkt inspirerad av vingmotivet pÄ Laliques berömda Libellule-brosch. SÄledes Àr Illusion Captive en hyllning till jugendstil mycket inspirerad av naturen och symbolisk för Lalique.

Den rika doftande andan frÄn Lalique Illusion Captive

Illusion Captive Àr en sÀrskilt rik och komplex doft. Det beror pÄ sin existens till parfymören Karine Dubreuil-Sereni och samlar i sitt enda andetag mÄnga Àdla och emblematiska rÄvaror av parfymeri. SÄledes sÀtter Illusion Captive igÄng en fruktig friskhet av bergamott och fikon. Sambac jasmin, Ä andra sidan, lyser upp hjÀrtat av denna doft med sin blommiga överflöd. Men den kryddigare, mer glödande nÀrvaron av kanel kittlar henne. Slutligen Àr basen pÄ Illusion Captive Àntligen strukturerad med mÄnga skogar som patchouli, ceder eller rockrose. Vanilj, tonkabönor och myrra slÄr ihop allt och ger bara saftens sensualitet.

En doft frÄn Noir Premier-samlingen

Som ses ovan Àr Illusion Captive en essens frÄn den prestigefyllda Noir Premier Collection. Mycket mer Àn en blandning av parfymer, det Àr en sann hyllning till de vackraste skapelserna i Lalique och milstolparna i dess historia. Ursprungligen bestod Noir Premier Collection av fem essenser. Var och en av dem var associerad med ett viktigt datum för Lalique. Idag symboliserar Illusion Captive Äret 1898. För ordens skull, vet att det Àr just detta datum som René Lalique bosÀtter sig i en glasverkstad pÄ Clairefontaine-fastigheten, i Yvelines. Denna rörelse gjorde det möjligt för honom att utöka sina verkstÀder och utveckla tekniken för blÄst glas.

Leave a Reply