Parfumerie Générale-cat VarumÀrken

Indian Wood Eau de Parfum 11.1 AllmÀnna parfymerier

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Parfumerie Générale. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Indian Wood Eau de Parfum 11.1 AllmÀnna parfymerier. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Indian Wood Eau de Parfum 11.1 AllmĂ€nna parfymerier

 

 

 

Kryddorna Àr mÄnga och sedan fortsÀtter de att skulptera kreativiteten hos de största nÀsorna pÄ planeten. SÄledes som Guerlain hade gjort för utvecklingen av Shalimar, var det i Indien som Parfumerie Générale etablerade kÀllan till sin juice som kallades Indian Wood.

Indien enligt Parfumerie Générale

Om Indien Ă€r ett land som fascinerar Ă€r det Ă„ ena sidan eftersom det Ă€r laddat med andlighet. SĂ„ledes Ă€r det lite som om det pĂ„ denna saga fyllda plats Ă€r allt möjligt. Som den italienska författaren Alberto Maravilla sa: ”Indien ger en annan uppfattning om livet. Ditt koncept? Enligt honom Ă€r allt som verkar inte riktigt och allt som inte kĂ€nns verkligt Ă€r verkligt. DĂ€rför vilar detta charmiga och förtrollande land pĂ„ detta motstridiga föreskrift. Den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r det ocksĂ„ nĂ€san till Parfumerie GĂ©nĂ©rale, Pierre Guillaume, som verkar ha förtrollats av Indiens magi. Indian Wood fördjupar oss i Maharajas land och visar mĂ„nga sensuella, trĂ€iga och kryddiga toner. Den hĂ€r anvĂ€nder samma sassy och sassy logik som sin föregĂ„ngare, Harmatan Noir. Det Ă€r en riktig mellanlandning i hjĂ€rtat av Indien, en resa i sig sjĂ€lv. Det Ă€r ocksĂ„ en androgyn doft som har nĂ„got att tilltala bĂ„de mĂ€n och kvinnor.

Indian Wood och dess aromtrilogi

Indian Wood Àr en doft med en trÀig och exotisk karaktÀr, vars sammansÀttning huvudsakligen Àr baserad pÄ en triptyk bestÄende av ekmossa, sandeltrÀ och granbasalt. Dess smak liknar ingen annan och det Àr ett Àventyr i sig. Det kommer direkt till oss frÄn ett avlÀgset land och du kan kÀnna det frÄn dess första doft. Indian Wood har ett perfekt balanserat spÄr kombinerat med exemplarisk seghet. Det börjar med en upplyftande och förvÄnansvÀrt kryddig kÀnsla. Dess toppnoter bestÄr av mynta och muskotnöt. Sedan tar citrusfrukterna över och avslöjar kardemommesmaken som Àr associerad med citronen. Men kokosmjölk mjukar upp allt och ger en mycket exotisk effekt. Det Àr nÀr sandeltrÀets jÀmnhet spelar in. Detta motverkas av den djupa, livfulla karaktÀren hos vetiver, liksom vÀxternas mysterium av grön mossa.

Leave a Reply