Molinard-cat VarumÀrken

Jasmin Molinard Parfym

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Molinard. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Jasmin Molinard Parfym. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Jasmin Molinard Parfym

 

 

 

Jasmin, nÀr Molinard firar Grasses blomma 


Omgjort till ett «Living Heritage Company» fortsÀtter det vördnadsfulla Molinard-huset att spridas genom sina kÀnsliga och dyrbara parfymer, andan och det prestigefyllda förflutna i staden Grasse. Genom att erbjuda Jasmine bland de första dofterna i Les Elements-serien firar Molinard det land som sÄg sin födelse och producerade sina finaste doftande rÄvaror.

Jasmine, doften av Molinards drottningblomma

Redan 1860 producerade Molinard-huset sin första parfym som heter Jasmin. Detta visar att landet Grasse, en hotspot för doftande blommor, har inspirerat talangerna i Molinards nĂ€sor. Faktum Ă€r att jasmin, en mycket överdĂ„dig stjĂ€rnformad blomma, har odlats sedan 1800-talet i de södra delarna av Grasse. Även om jasminodling sedan dess har passerat grĂ€nser för att sprida sig till asiatiska lĂ€nder (sĂ€rskilt för sambac jasmin), skördas blomman, sĂ€rskilt Grandiflorum jasmin (storblommig jasmin) fortfarande i Grasse frĂ„n juli till oktober och, om det Ă€r möjligt, vid gryningen .

MĂ„nga parfymbutiker, inklusive Chanels prestigefyllda hus, anvĂ€nder den hĂ€r överdĂ„diga franska jasminen för sina vackraste doftande skapelser: Chanel nr 5, Guerlinade de Guerlain (och de mĂ„nga parfymer som kommer frĂ„n den, inklusive Shalimar) och, nyligen, Flowerbomb de Victor. och Rolf eller till och med den berömda J’adore.

Med en sÄdan framgÄng mÄste jasmin representeras av ett av de Àldsta traditionella parfymhusen i Grasse: Molinard. SÄledes föddes för andra gÄngen 1995, sedan sista gÄngen 2015, den vackra Jasmin. Född frÄn de parfymerade barndomsminnena frÄn den nya regissören för det Grasse-födda familjeföretaget, Célia Lerouge-Bénard, erbjuder Jasmin oss sina gudomliga aromer genom en frÀsch och poetisk komposition.

Skönheten i jasmin och jasmin förstÀrkt av ros och citron.

Flaskorna i den magnifika Les Elements-samlingen Àr ibland klÀdda i lila, ibland klÀdda i ett nykter plagg av cylindriskt glas som pÄminner om deras historiska ursprung. DÀrför kommer Jasmin att visas i dessa tvÄ former, ibland i ett ljusplagg med Molinards symboliska fÀrger, ibland i ett slags «destilleri» som pÄminner om de som skapats för Molinards verkstÀder av Eiffel.

FrĂ„n de bĂ€sta noterna skickar jasmin oss sina dyrbara toner av 
 jasmin för att bĂ€ttre bedöva oss med friskhet med uppfriskande citronnoter. DĂ„ rosen och apelsinblomman, Grasse-drottningar, öppnar hjĂ€rtat av den vackra Jasmin för att bĂ€ttre smaka den med nĂ„gra kryddnejlikor. PĂ„ djupet kommer sandeltrĂ€et att fĂ„ sin berusande sensualitet för att vara bĂ€ttre insvept i bomullsmjukheten hos vita muskler.
“Blommig, trĂ€ig, musky.

Poetisk, delikat och överflödig i naturen, transporterar den stjÀrnklara blomman oss till trÀdgÄrdarna i vÄr barndom. Jasmin de Molinard utstrÄlar en busig sensualitet med en pÄstÄendekvinnlighet. »Molinard för Jasmin, Les Elements Collection.

Leave a Reply