Davidoff-cat VarumÀrken

Kallt vatten Davidoff badvatten

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Davidoff. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Kallt vatten Davidoff badvatten. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Kallt vatten Davidoff badvatten

 

 

 

SĂ„ nĂ€r Davidoff’s Cool Water anlĂ€nder som en vĂ„g av blommor och dagg pĂ„ vĂ€lskötta cologner eller de eleganta parfymerna frĂ„n dessa herrar, slĂ„r det rekord och blir ledare för en hel generation parfymerad med en ny friskhet. 1988 tog Davidoff och Cool Water-skaparen Pierre Bourdon en liten doftrevolution!

Kallt vatten eller ultra maskulin kraft frÄn havet 


PÄ 80-talet sÄg mÄnga nya dofter blomstra i hyllorna, Ä andra sidan, nÀr det gÀller mÀn var det bara de stora namnen som upptog toppen av detta mycket slutna segment. Men mÀnnen pÄ 80-talet vill ocksÄ ha sin del av nyheter eftersom klassikerna pÄ 60-talet hamnar trÄkigt och inte lÀngre nödvÀndigtvis motsvarar vad en man letar efter i en parfym.

Inför denna brist pÄ förnyelse kommer lanseringen av Cool Water 1988 oundvikligen att skapa en chockvÄg i herrparfymserien. Cool Water-mannen tappar sin snygga, vÀlpressade kostym för att klÀ av sig och hoppa i vattnet. SÄ havsmannen Àr naturlig, rÄ, nÀstan naken, men lika elegant som nÄgonsin. Och framför allt, med kallt vatten Àr du Àntligen fri och kvÀver inte lÀngre pÄ din knytknut!

Kraften i kallt vatten kommer frÄn havets fÀrskhet «Davidoff kallt vatten: omfamna kraften i havet», sÀger Davidoff. Men ocksÄ pÄ ett mer prosaiskt sÀtt att det Àr lÀtt att anpassa sig till bÄde mannen i kostym och slips och surfaren i shorts, parfymens intelligens Àr att erbjuda olika aspekter mellan blommor och friskhet. Dessa herrar, inte alltid mycket bekvÀma med förÀndring, kan ocksÄ kÀnna sig lugna med klassiska trÀaktiga toner. Cool Water av Davidoff har kunnat leverera DE doft mÀn har vÀntat pÄ!

Cool Water den obestridda mÀstaren av 90-talets «nya friskhet»

Kallt vatten försöker inte imponera utan att förvĂ„na sig, sĂ„ det skulle vara helt otĂ€nkbart att förvĂ€nta sig att hitta en ultraliten eller komplex flaska. Å andra sidan Ă€r överraskningen av Cool Water snarare i de extraordinĂ€ra blĂ„aktiga reflektioner som flaskan framhĂ€ver sĂ„ bra. Du behöver bara titta pĂ„ kallt vatten en stund för att omedelbart dyka in i Big Blue.

NĂ€r vi öppnar flaskan som presenteras som ett urval av undervattensland, sveps vi bokstavligen av en gigantisk vĂ„g av mynta och salvia. För första gĂ„ngen upptrĂ€der dihydromyrcenolmolekylen i toppnoterna tillsammans med aromater för att leverera det vi senare kommer att kalla denna berömda ”ny friskhet”.

DÄ verkar den orange blomman och dalens lilja som en mild vÄg av lugna blommor i detta turbulenta hav. Pausen kommer dock att vara kort eftersom anteckningarna av pelargon och koriander snabbt kommer att fÄ sin krydda och dynamik till detta blommiga hjÀrta. Slutligen kommer cedertrÀ och vita muskler att omsluta denna dusch i sin intensiva trÀiga vÀrme, vilket definitivt kommer att Àndra herrparfymer till den frÀscha och maritima sidan av sin prakt.

TillfÀllighet eller tillfÀllighet, den magnifika marina Cool Water slÀpptes samma Är som den internationellt framgÄngsrika franska filmen Le Grand Bleu. Behöver du fly eller öppna utrymmen, ingen vet exakt varför denna frihet att drömma om djupa hav har blivit nödvÀndig. Oavsett, Davidoffs Cool Water startade en bestÀmd förÀndring i parfymering för mÀn som följdes av en mÀngd dofter dÀrefter.

Leave a Reply