Kenzo-cat VarumÀrken

Kenzo Flower Eau de Vie Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Kenzo. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Kenzo Flower Eau de Vie Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Kenzo Flower Eau de Vie Eau de Parfum

 

 

 

För att skapa parfymer som hade samma anda av korsning som Kenzo-kollektionerna har parfymerna som arbetar pÄ Ca Sent Beau alltid varit intresserade av att kombinera vÀsterlÀndska rÄvaror med asiatiska doftrÄvaror.

DĂ€refter fortsatte denna unika parfymstil i varje Kenzo-flaska liksom i de magiska universum som de erbjuder, till exempel den magnifika Kenzo Flower 2000.

Blomma av Kenzo Eau de vie, mer Àn nÄgonsin doften av passion!

För Alberto Morillas, parfymer och skapare av Flower av Kenzo som dess mÄnga andra varianter, Àr parfymeri framför allt en frÄga om kÀnslor, kÀnsla. SÄledes var blomman som han skapade för Flower av Kenzo genom bilden av vallmo utformad för att tala till kvinnor med ömhet och sötma och för att Àndra stil och sprÄk enligt parfymörens kreativitet eller mode.

SĂ„ledes litade Alberto Morillas pĂ„ de olika Flower by Kenzo-flaskorna att var och en av dem behöll ”alltid sĂ„ mycket poesi och kvinnlighet. Och luktberĂ€ttelsen fortsĂ€tter underbart bra, tar nya former, varje gĂ„ng jag försöker behĂ„lla en familjeanda samtidigt som det ger ett nytt uttryck. «.

Med Flower av Kenzo Eau de Vie förde parfymeren en passionerad kraft till Flower by Kenzo implementerad tack vare nya kontraster skapade mellan ingefÀrens bitande friskhet och neroliens överdÄdiga vÀrme. För Flower av Kenzo Eau de Vie blir vallmo dÀrför en passionerad och charmig röd.

IngefÀra, apelsinblomma och tonkaböna för en överraskande blomma av Kenzo Eau de Vie

Genom Ă„ren har Flower By Kenzo förĂ€ndrats för att svalna ibland i 2015: s Flower By Kenzo L’Eau Originelle, ibland för att bli jodiserad hud sammet tack vare Kenzos Red Edition Flower eller till och med en sensuell elixir och förtrollande. Med blomma av Kenzo Eau de Vie Alberto Morillas ville arbeta med kontraster samtidigt som han behöll den intensiva ljusstyrka som han hade «tagit fram» i Opus Flower 2017 av Kenzo Eau LumiĂšre.

Flower av Kenzo Eau de Vie öppnar först med en ingefÀra not som ger sin exotiska, kryddiga fÀrskhet till de ursprungliga citrusnoterna. Den bulgariska rosen, huvudpersonen till alla blommor av Kenzo-dofter, lyser upp hjÀrtat med sin lÀckra prakt Ätföljd av en kraftfull blommig och Àven utsökt exotisk blomma av apelsinblomma. Slutligen har de vedartade djupen accentuerats genom att ersÀtta vanilj frÄn den föregÄende blomman av Kenzo för en sensuell och kraftfull tonka-bönanot. En ny sensualitet som emellertid smÀlter perfekt samman med den vita bomullens mjuka ömhet.

Leave a Reply