Kenzo-cat VarumÀrken

Kenzo World Kenzo Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Kenzo. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Kenzo World Kenzo Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Kenzo World Kenzo Eau de Parfum

 

 

 

Kenzo World Àr en juice som helt klart inte Àr tÀnkt att gÄ obemÀrkt förbi. Bara hon avslöjar vÀndpunkten för Kenzo-huset och slÀpper ut ett vÄgat, dynamiskt och glÀdjande andetag pÄ vÀg.

Annonsering utvecklad av Kenzo

Om parfymreklam i allmÀnhet alltid studeras anmÀrkningsvÀrt, mÄste det erkÀnnas att Kenzos har satt ribban mycket högt. Detta Àr den första reklamkampanjen som undertecknas av varumÀrkets nya konstnÀrliga ledare, Carol Lim och Humberto Léon. Denna duo kallade sedan in den berömda Oscar-vinnande regissören Spike Jonze och anförtrÄdde honom den betungande uppgiften att göra en minnesvÀrd minifilm. Men det minsta vi kan sÀga Àr att den hÀr Àr helt galen och helt elektrifierande. Den har amerikansk skÄdespelerska och dansare Margaret Qualley. Hon verkar vara vÀldigt uttrÄkad under en social middag i Dorothy Chandler Pavilion. Hon glider ett ögonblick och kastas plötsligt i en frenetisk trans till originalmusiken av Sam Speigel & Ape Drums och Assassin som heter «Mutant Brain». Den sistnÀmnda hackiga rytmen gör att du kan lÄtas röra av en koreografi utvecklad av Ryan Heffington, en koreograf som Àr kÀnd för att ha producerat flera klipp för sÄngaren Sia och i synnerhet den för lÄten Chandelier. Glöm snabbt bort det politiskt korrekta utseendet pÄ parfymerna frÄn förr. Kenzo World Àr motsatsen till det och har ett universum som bara tillhör honom.

Kenzo Worlds blommiga charm

Om Kenzo World visar en sÄdan unikhet beror det först och frÀmst pÄ att det Àr Carol Lim och Humberto Leons första doft. DÀrför visade den sistnÀmnda en verklig önskan att skilja sig frÄn Kenzos alltför poetiska vÀrld. Genom Kenzo World har de transkriberat sin vision om mode och har till och med förestÀllt sig en vÀrld i sin image. Dessutom Àr Kenzo World-flaskan formad som ett öga. SÄ det Àr lite som att han bjuder in oss att se vÀrlden frÄn ett annat perspektiv. Det Àr en djÀrv, överraskande och fÀrgglad juice. Detta föresprÄkar kreativitet och frihet. Den Àr baserad pÄ en blommig och bÀrnstensfÀrgad arom. Kenzo World lyfter sÀrskilt fram pionens skönhet, sublimerad av de röda bÀrens fruktiga och sura aspekt. PÄ samma sÀtt Àr egyptisk jasmin en del av spelet och hÀr levererar den all rikedom i sin lysande smak. Slutligen slutar Kenzo World med en foundation som innehÄller ambroxan, en ingrediens som gör kvinnan som bÀr Kenzo World allt mer sensuell och nÀstan tröstande.

Leave a Reply