Jean-Paul Gaultier-cat VarumÀrken

Klassisk Pin-Up Jean-Paul Gaultier Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jean-Paul Gaultier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Klassisk Pin-Up Jean-Paul Gaultier Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Klassisk Pin-Up Jean-Paul Gaultier Eau de Parfum

 

 

 

DÀrför Àr Äret 2020 inte lÄngt efter. Den hÀr gÄngen verkar Jean-Paul Gaultier vara pÄ vÀg att erövra Hollywood. Den presenterar Le Classique Pin-Up, en sexigare version med en retro touch av sin kultessens. SÄ vad sÀgs om att vi Äkte ivÀg för att utforska Amerika frÄn 1950-talet?

Le Classique Pin-Up, Jean-Paul Gaultiers parfym Àr vÀldigt sexig!

Classic Pin-Up av Jean-Paul Gaultier, som namnet antyder, hĂ€nvisar till de förföriska kvinnorna pĂ„ 50-talet, som inte tvekade att anvĂ€nda sin charm för att locka soldater och mĂ€n i allmĂ€nhet. Om du gillar att locka uppmĂ€rksamhet och om det glamorösa universum fĂ„r dig att vibrera, Ă€r denna parfym gjord för dig! En mycket feminin doft, Le Classique Pin-Up Ă€r för alla som inte Ă€r rĂ€dda för nĂ„gonting. Mycket inspirerad av Hollywood-drömmen, Ă€r Le Classique Pin-Up omgiven av strass och paljetter. Den som bĂ€r denna doft projiceras omedelbart till scenens framsida och drar alla ögon mot den. Gör dig redo att sjunga och lysa fram till morgonen! Classic Pin-Up Ă€r avsedd att ge dig tillrĂ€ckligt med energi för att vĂ€lta ditt mĂ„ls hjĂ€rta 


Le Classique Pin-Up, en glamorös och gourmetdoft

Classique Pin-Up kommer i den traditionella Jean-Paul Gaultier-burken. Men denna gÄng Àr hennes fall helt tÀckt med en mycket feminin ljusrosa yta. En gyllene stjÀrna Àr ocksÄ inbjuden pÄ framsidan, medan den bÀr namnet pÄ denna parfym i rött skrift, ocksÄ mycket sexig. För att avsluta förberedelsen av scenen visar denna cylinder en pin-up, som man skulle kunna tÀnka direkt pÄ 50-talet. Med sin kropp gjuten i en förförisk korsett, tvekar inte den unga kvinnan att avslöja sin glamorösa figur för alla att se. Inuti denna behÄllare gömmer sig ocksÄ den traditionella Jean-Paul Gaultier-flaskan i form av en kvinnlig byst. Den hÀr gÄngen Àndras hennes hela kropp till en mycket tight kvÀllsklÀnning med paljetter. Det rÄder ingen tvekan om att kvinnan som bÀr denna vÀsen tydligt har bestÀmt sig för att vara kvÀllens drottning!
PÄ doftens sida, hÀr igen, Àr Le Classique Pin-Up en doft som gillar att sticka ut. Det ger omedelbart toppnoter av ingefÀra, en av de mest afrodisiaka ingredienserna dÀr ute. DÄ lyser den orange blomman upp detta recept med sin sol- och strÄlande aura. Marshmallow ger en gourmet och oemotstÄndlig touch till helheten. SÄ smÄningom Àr Le Classique Pin-Up av Jean-Paul Gaultier omsluten av sensualitet, i ett moln av vanilj och ambergris. FrÄn och med dÄ blir det omöjligt att motstÄ frestelsen för den hÀr unga förförinnan!

Leave a Reply