Serge Lutens-cat VarumÀrken

La Dompteuse Encagée Eau de Parfum Serge Lutens

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Serge Lutens. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av La Dompteuse Encagée Eau de Parfum Serge Lutens. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – La Dompteuse EncagĂ©e Eau de Parfum Serge Lutens

 

 

 

Dessutom gillar han att bevara en del av mysteriet i sina kompositioner. Namnen pĂ„ deras essenser Ă€r ofta tvetydiga, liksom aromen som deras flaskor innehĂ„ller. Den nya La Dompteuse EncagĂ©e-parfymen frĂ„n Black Collection av Serge Lutens Ă€r inget undantag frĂ„n traditionen och krĂ€ver en förklaring 
 LĂ„t oss vĂ€gleda dig i denna upptĂ€ckt!

Serge Lutens svarta samling

La Tampteuse EncagĂ©e Ă€r en parfym som tillhör Serge Lutens Noire Collection och detta mĂ€rks omedelbart nĂ€r du ser flaskan. I sjĂ€lva verket vill det vara sĂ„ rent som det Ă€r samtida. AvlĂ€gsnat allt överflödigt Ă€r det en genomskinlig glasrektangel, helt enkelt utsmyckad med en svart etikett och avslöjar en bĂ€rnstensfruktsaft. Endast en svart marmor sticker ut frĂ„n byggnaden och mjukar upp denna strikta behĂ„llare. Precis som alla Black Collection-parfymer Ă€r La Dompteuse EncagĂ©e en juice med ett mycket speciellt recept som ger en stark kĂ€nsla och ifrĂ„gasĂ€tter konventionellt parfymeri. Ädel doft, La Dompteuse EncagĂ©e Ă€r avsedd att avslöja vĂ„rt samhĂ€lle. Din ambition? VĂ€ck en förhör.

NĂ€r Serge Lutens talar om yttrandefrihet

Precis som alla parfymer frĂ„n Serge Lutens Ă„tföljs La Dompteuse EncagĂ©e av ett spĂ€nnande citat: ”FrĂ„n denna kalla, vitmĂ„lade tjej mĂ„ste jag ta ansvar för allt. Men frĂ„n denna fruktade snö eftersom den var planerad kĂ€nde jag lavinen. Det du har sett blommans vithet lovar inte bra för friskhet, lukten av frangipan kompenserar för det. Subtilt modifierad, för att avnjutas direkt pĂ„ huden ”. Bakom denna metafor Ă€r bilden av vĂ„rt nuvarande samhĂ€lle. Den kalla flickan och den fruktade snön framkallar bakslag i vĂ„rt Ă„rhundrade, medan frangipanens vithet och mjukhet Ă€r som en strĂ„le av hopp i horisonten. HĂ€r ville Serge Lutens framkalla ett munkavle som som lĂ„st i en bur. Det handlar om att förkroppsliga den begrĂ€nsade yttrandefriheten och slutna tankar i vĂ„r tid. Enligt Serge Lutens Ă€r den mĂ€nskliga sjĂ€len fĂ„ngad, men ett fönster till frihet öppnas. Det Ă€r upp till mĂ€nniskan att orientera sig mot detta ljus.

Sol- och blommandan frÄn La Dompteuse Encagée

Som citatet frĂ„n Serge Lutens antyder talar vi om frangipani och mandelblom hĂ€r. Å ena sidan fördjupar oss sol- och vaniljexotismen oss pĂ„ en annan paradisisk plats. Å andra sidan förstĂ€rker mandeln denna essens gluttony. Blommorna Ă€r dock dominerande pĂ„ den söta sidan. Paradoxalt nog utstrĂ„lar denna parfym en kĂ€nsla av vĂ€lbefinnande, i allmĂ€nhet ganska frĂ€mmande för Serge Lutens vĂ€rld 
 Det spelar ingen roll, magi fungerar och all kunskap frĂ„n skaparen Ă€r verkligen nĂ€rvarande!

Leave a Reply