Lacoste-cat VarumÀrken

Lacoste Eau de Toilette Booster

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Lacoste. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Lacoste Eau de Toilette Booster. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Lacoste Eau de Toilette Booster

 

 

 

Jean Kerléo, mÀsterparfymern i skapandet av Booster, ville att den skulle presenteras som ett energikoncentrat, en behÄllare med doftande magiskt vatten som skulle göra unga mÀnniskor oövervinnliga bÄde pÄ tennisbanorna och i livet. Med Booster har sportigheten ökat!

Lacoste erbjuder sin Booster för unga mÀn som letar efter dofter av ren energi!

Lacoste Original lanserades 1984 var en enorm framgĂ„ng för Lacoste parfymhus, i slutĂ€ndan ganska nyligen. Å andra sidan kan Lacostes andra herrparfym, Land som lanserades 1991, knappast sĂ€ga detsamma och var ett rungande kommersiellt misslyckande för Lacoste. Det Ă€r svĂ„rt att förstĂ„ orsakerna till misslyckandet med denna trĂ€iga orientaliska, men det handlar om att inte reproducera samma fel med Booster. SĂ„ för Booster reser han mer i naturliga rĂ„varor som för Land, men en Ă„tergĂ„ng till sportens och energins rötter, en anda som Lacoste har odlat med elegans och skicklighet sedan starten i haute couture.

«Denna eau de toilette av Lacoste [Booster] lovar energi och friskhet till aktiva och dynamiska stadsbor. «Lacoste för Booster.

DÀrför riktar Booster sig till mÀn som vill parfymera sig sjÀlva med en uppfriskande och uppfriskande doft. Presenteras pÄ ett mycket modernt sÀtt med metallgrÄ grafik och sportiga röda kurvor som förÀndras med kampanjerna för mer originalitet, Booster Àr definitivt en doft för 15-25-Äringar. Lacoste, ett sportklÀdesmÀrke sedan 1933, vill med Booster att föryngra sitt mÄl som verkligen Äldras vÀldigt bra, men som Äldras som den gröna krokodilen Äldras! VarumÀrkets prestige ligger sÀrskilt i dess transgenerationella potential.

Lacoste Booster: en trÀig aromatisk doft, en riktig ungdomslixir!

Booster revolutionerar Lacoste parfymförpackningar genom att visas i den bedrÀgligt enkla luften pÄ en flaska för törstiga idrottare. Funktionellt och design, glaset Àr frostat och tar fina kurvor för att underlÀtta greppet för denna parfym med egenskaperna hos en energidryck för unga mÀn.

RÀtt utanför fladdermusen, muggurt, dragon och pepparmynta ger Booster-mannen en blÀndande start till aromatiska höjder som kommer att drivas av mousserande citrus. DÄ gnistrar cyklamenens mycket gröna och blommiga toner med den ganska kryddiga muskotnoten i hjÀrtat. Ett varmt och vegetabiliskt hjÀrta som kommer att förstÀrkas med en geranium tonic. Slutligen, kraftfull och energigivande cedertrÀ och vetiver lÀgger till sin vedartade glöd för att bÀttre blandas med sensuella vita muskler.
”En doft med harmoniska och uppfriskande toner som följer med rörelse hela dagen. »Lacoste för Booster.

En verklig energibooster, den passande namnet Booster fungerar som en föryngrande doft för det vördnadsfulla huset Lacoste. Alltid sÄ ljus men erövrar en ny publik, inleder Lacoste framgÄngsrikt en ny era av moderna och originella dofter.

Leave a Reply