Paco Rabanne-cat VarumÀrken

Lady Million Eau de Parfum Paco Rabanne

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Paco Rabanne. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Lady Million Eau de Parfum Paco Rabanne. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Lady Million Eau de Parfum Paco Rabanne

 

 

 

TvÄ Är efter den berömda herrdoften har «Lady Million» brutit ner de kloka klichéerna av kvinnors parfymer genom att leverera en explosiv, iögonfallande juice av pÄstÄdd och bekrÀftad lyx.

«Lady Million», diamanten Àr en kvinnas bÀsta vÀn!

«Lady Million» bÀr samma spÀnnande sida som hennes manliga dubbla «One Million»: lyx, humor och söta nöjen. SÄ naturligtvis kommer ingenting att vara för bra för att fÄ den överdÄdiga «Lady Million» -guld diamanten att skina, frÄn bilden till annonsen, frÄn flaskan till saften, alla element i «Lady Million» anvÀnds sakkunnigt. att vara prickig och lyxig. det extrema. Varför beröva dig sjÀlv ett recept som hade visat sig vara vÀrd tvÄ Är tidigare, som driver Paco Rabanne och «1 miljon» till toppen av herrens doftförsÀljning?

Kvinnan frÄn «Lady Million» kommer dÄ att vara «extravagant men positiv, förförisk men kÀr i hjÀrtat, överdriven men alltid missnöjd» och medan hon gör det kommer hon att ta pÄ sig egenskaperna i ett berömt namn, Dree Hemingway, magnifik modellbarnbarn till berömda Ernest Hemingway. NÀr det gÀller reklam kommer den att anvÀnda koder för flashig lyx Àven om det betyder att vara helt oproportionerligt och dÀrför helt galen.

«Lady Million» ansiktet anvÀnder ocksÄ det berömda fingret för att fÄ allt hon vill ha: konvertibler i dussin, lyxskor i hundratals, extravagant tur, en magnifik man och naturligtvis en enorm diamant! En trevlig nick till det okonventionella universum av Paco Rabannes berÀttelser dÀr «humor, överflöd och förförelse regerar.»

«Lady Million»: en blommig, gourmet- och sensuell doft för antagen kvinnlighet

«Lady Million» presenteras av huset för Paco Rabanne som «oinhibiterad blomnektar.» Och uppenbarligen tillĂ„ter dekomplexiteten all vĂ„g. Till exempel anvĂ€ndningen av en kopia av vĂ€rldens vackraste diamant, Le RĂ©gent, för att skapa en flaska med ett helt elegant och glamoröst utseende designat av NoĂ© Duchaufour-Lawrance. En tung och fantastisk flaska, som lyser starkt med sitt guld och inte gĂ„r obemĂ€rkt förbi, som en av Paco Rabannes första skapelser bestĂ„ende av 9 kg fina plattor guld 


NÀr det gÀller doften skapades den av tre fantastiska parfymerar Anne Flipo, Béatrice Piquet, Dominique Ropion för att producera en överraskande och elegant, sassy och glamorös blommor och fruktig juice. I toppnoterna framkallar neroli och apelsin en sur friskhet och exotiska och blommiga sötsaker. DÄ kombineras det vita blommahjÀrtat av gardenia, jasmin och apelsinblomma med hallonens söta och fruktiga smaker. Slutligen kommer de sensuella och animaliska krafterna hos patchouli i kombination med mjuka inslag av honung att skapa en glamorös och fruktansvÀrt sexig spÄr för «Lady Million» -kvinnan.

«Lady Million» Àr ett koncentrat av lyx och hyper-femininitet helt avsedd för en sjÀlvsÀker och sexig kvinna. Om helt lyxiga utseenden förvÀrras Àr doftens doftande djup Ä andra sidan mycket raffinerat med vackra rÄvaror sÄ sÀllsynta som de Àr dyra, sÄsom absolut jasmin eller apelsinblom absolut. Bakom den enorma diamanten «Lady Million» gömmer sig en riktig diamant: dess raffinerade och originella aromer.

Leave a Reply