Lancôme-cat Varumärken

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle De Roses Eau de Parfum

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Lancôme. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Lancôme La Nuit Trésor Dentelle De Roses Eau de Parfum. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Lancôme La Nuit Trésor Dentelle De Roses Eau de Parfum

 

 

 

I flera år har Pénélope Cruz förkroppsligat La Nuit Trésor-doften av Lancôme. Hon spelar en dödlig kvinna, lika mystisk som hon är karismatisk. Återigen 2021 skrivs ett aldrig tidigare skådat kapitel i dess historia. Den här heter La Nuit Trésor Dentelle de Roses och är ännu mer poetisk än tidigare.

Den nya svarta spetsen av Lancôme-parfym

Flaskan La Nuit Trésor Dentelle de Roses behåller samma form som tidigare. Identiskt sedan 2015, det är i den renaste andan av samtida smycken. Snidad till en punkt, den visar en anmärkningsvärd symmetri och har en mycket original form, inspirerad av den första Trésor-parfymen 1952. Den liknar en glittrande juvel och avslöjar en delikat rosa doft i väggarnas genomskinlighet. En svart satinrosa pryder också hennes hals och bidrar till den naturliga femininiteten i hennes design. Till skillnad från sina föregångare är La Nuit Trésor Dentelle de Roses dock dekorerad med fin svart spets. Detta täcker inte bara din flaska utan även din kartongförpackning. Detta tyg, symbol för kvinnlighet, personaliserar denna kultdiamant till samlarnas glädje. La Nuit Trésor Dentelle de Roses är en begränsad upplaga mer sofistikerad än någonsin.

La Nuit Trésor Dentelle de Roses, en flaska signerad av Sophie Hallette

För att göra flaskans look perfekt vände Lancôme sig till ett av de mest prestigefyllda varumärkena i Frankrike: Sophie Hallette, en specialist i tyll och spetsar sedan 1887. Sophie Hallette-märket har ofta varit känt för den oklanderliga kvaliteten på tygerna. formgivare för att designa banan, klädsel eller underkläder. Här vågar han påbörja ett nytt äventyr: parfymeriet. Deras kunskap förblir intakt och flaskan La Nuit Trésor Dentelle de Roses är helt vacker!

La Nuit Trésor Dentelle de Roses de Lancômes gourmet- och sammetslen andedräkt

Från och med då återstår bara att upptäcka doften av parfymen La Nuit Trésor Dentelle de Roses de Lancôme. Som alltid är rosen i centrum. Det har faktiskt alltid varit Lancômes favoritråvara. Alla dess parfymer innehåller den och rosen har ingen motsvarighet att sublimera kvinnligheten hos dem som bär dessa prestigefyllda essenser. Ursprungligen söt, rosen av La Nuit Trésor Dentelle de Roses åtföljs av hallonsirap för en söt och kryddig finish. Sedan, lite efter lite, blir atmosfären mer dämpad. Denna komposition slutar med en sammet som är associerad med mocka.

Leave a Reply