Lancôme-cat Varumärken

Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Lancôme. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum

 

 

 

Många kändisar har kommit överens om att bli musen till märket Lancôme, Julia Roberts, Kate Wintslet eller till och med Juliette Binoche. «Trésor» är en doft som går tillbaka till 1990, men ändå fick namnet på en befintlig parfym från 1952. Tjugo år senare presenterar Lancôme «Trésor in Love», en fräschare och mer fruktig variation.

Gårdagens och dagens skatt

1952 föreställde Pierre Lepieux sig «Trésor», en raffinerad orientalisk doft. För denna gång är saften sensuell och vågad. Dess skapare hade blandade kryddiga orientaliska toner med blommiga inslag av franska essenser. 1990 reviderades «Trésor», även om den behöll samma namn. «Trésor» är raffinerat och lyxigt och kastar oss omedelbart in i varumärkets storhetstid. Belastad med doftkänslor verkar «Trésor» återuppfinna tiden, sammanflätade förflutna, nutid och framtid och blir nästan odödlig. Men under 2010 valde varumärket att erbjuda en variation av sin flaggskeppsdoft, vilket eliminerade orientaliska toner och gav det mer friskhet och fruktiga toner. «Trésor in Love» transkriberar födelsen av nya känslor. «Trésor in Love» är doften av en glad, strålande, spontan och ondskan kvinna. Ömheten hos «Trésor in Love» avväpnar och är allierad med en fängslande sensualitet.

Trésor in Love’s kärleksdryck

«Trésor in Love» definieras verkligen som en kärleksdryck. Föreställd av Dominique Ropion och Véronique Nyberg, «Trésor in Love» är inspirerad av «Trésor» för att avvisa den till en mycket mer unik och framför allt mycket speciell version. Precis som sin major kretsar kompositionen av «Trésor in Love» kring rosen. Ljusare än någonsin exploderar rosen av skönhet. «Trésor in Love» börjar med en bekymmerslös flygning med en fruktig päronektarinkonvention kombinerad med bergamottens färskhet. Rosenblad exploderar till ett blommigt hjärta till perfektion. Jasmine går med i rosen för ännu fler spänningar. Slutligen ger violett sin högsta elegans. Leden är träig och sensuell tack vare närvaron av vita muskler och cederträ. Objekt av önskan med en tunn silhuett, flaskan «Trésor in Love» är ett koncentrat av lycka. En svart satinrosa ger en sista touch av elegans.

20 år efter den berömda Lancôme-doften «Trésor» presenterar varumärket en version av «Trésor in Love». Detta berättar början på en kärlekshistoria i den mest romantiska staden i världen «Paris». Glad och strålande, «Trésor in Love» -kvinnan sublimerar med sin naturliga skönhet. Hon är strålande och attraktiv på samma gång. Hon förbereder sig för det galnaste mötet … Kan det vara med dig?

Leave a Reply